DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22930743.54945%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

DR. SERKAN FATİH İPEK TEDAVİ YÖNTEMLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

DR. SERKAN FATİH İPEK TEDAVİ YÖNTEMLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

ABONE OL
9 Kasım 2021 17:55
DR. SERKAN FATİH İPEK TEDAVİ YÖNTEMLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un tanınmış Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Dr. Serkan Fatih İpek, uzun yıllar Silivri’de başhekimlik görevini başarıyla yerine getirdikten sonra, Silivri’de açtığı kliniği ile bölge halkına hizmet etmeye devam ediyor.  

Özellikle covit-19 salgını ile birlikte hastaneler de yaşanan yoğunluk nedeniyle bulaş riski yüksek olduğu için sağlık sorunu yaşayanların tercihi özel klinikler oluyor. Hastaneler de insan akışının fazla olması, covit-19’un yayılımının hızlı olacağı görüşüne sahip olan hastaların yaşadıkları tedirginlik özel kliniklere yönelim artarken, özel klinikler bu zor süreçte bir anlamda sağlık sorunu yaşayanların kurtarıcısı oluyor.

Öğretim Üyesi Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Doktor Serkan Fatih İpek, kliniğinde uyguladığı tedavi yöntemleri ve Diyetisyen İlksen Akdoğan’ın hazırladığı diyet programları ile hastalara şifa dağıtmaya devam ediyorlar.

Y. Doç. Dr. Serkan Fatih İpek kliniğinde safra kanalları, karaciğer, pankreas, dalak, safra kesesi, ince ve kalın bağırsak rektum ve mide dahil karın ve buna bağlı organlarla ilgili olan pek çok hastalık tipini cerrahi müdahale teknikleri ile tedavi ediyor. Ayrıca günümüzün en ciddi sağlık sorunlarından olan kanser hastalıklarını da cerrahi yöntemler ile tedavi ederek hastaların sağlıklarına kavuşması mümkün oluyor.

Çağın hastalığı, obezite hastalarına uyguladığı ameliyatsız tedavi yöntemleri olan mide botoksu ve mide balonu ve beraberinde sağladığı diyetisyen desteği ile sağlıklı kilo verilmesini sağlıyor. Ayrıca vücut kitle indeksi 40 ve üzeri hastalara kilo vermede etkili bir yöntem olan tüp mide ve gastrik bypass ameliyatlarını uyguluyor. Böylece hastalar çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hayallerindeki kiloya kavuşuyorlar.


Öte yandan covit-19 salgınınada dikkat çeken Dr. Serkan Fatih İpek, covit-19 salgının bir an önce ortadan kalkması için uyarıların herkes tarafından ciddiye alınması gerektiğine de vurgu yaparak bilim insanlarının uyarı ve önerilerinin mutlaka dikkate alınması gerektiğine dikkat çekerek ‘aşılarımızı mutlaka olalım ve maske mesafe, hijyen gibi kurallara da mutlaka dikkat edelim’  uyarısında da bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.