Duygu Eskin üçüncü teklisi “Geçmiş Ola”yı müzikseverlerle buluşturdu

Duygu Eskin üçüncü teklisi “Geçmiş Ola”yı müzikseverlerle buluşturdu
Uzun zamandır kendi şarkılarını yapan ve hala müzik dışında Türkçe öğretmenliğine devam eden Duygu Eskin, dinleyicilerin ilgisini kazanan ilk iki teklisi “Yolculuk” ve “Mühürle”den sonra yeni teklisi “Geçmiş Ola”yı dinleyicilerle buluşturdu.
Gar Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşan teklinin sözü ve müziği Duygu Eskin’e, düzenlemesi Halil Engin’e aitken, teklinin MuzikPlay YouTube kanalında yer alan klibi Murat Toparlı yönetmenliğinde tamamlandı.
Duygu Eskin, “Geçmiş Ola”yı şu sözlerle anlatıyor:
“Hayatın inişli çıkışlı yollarında farklı duygular yaşarız ve her seferinde ya güçleniriz ya da hassaslaşırız. Aşk da bu duygulardan biri. Deyimler, içinde bulunulan duygu ve durumları öyle güzel anlatır ki… Geçmiş Ola da “iş işten geçti, fırsat kaçtı artık” anlamında kullanılan güçlü bir deyimdir. Aşk, karşılıklılığını yitirirse yerle bir eder insanı. İşte Geçmiş Ola’da altüst olan bir sevgili var. Karşılıklılığını yitiren bir aşkın yıkımı ve aşığın gururunu ayaklar altına almama çabası sözkonusu… Geçmiş Ola’da sevgili, elini bırakan sevgilisine, gururdan dolayı “kal” diyemez ama hep onu bekleyecektir. Çünkü gerçek bir aşık, elini bırakan sevgilisine “kal” diyemese de onu esenlikle uğurlar…”

Bir yanıt yazın