Dumpper ile Android Wifi Şifre Kırma Uygulaması

Akıllı cihazların artması ile artık evlerimizdeki buz dolaplarımız bile internete bağlanabilmektedir, ama yinede bir çok kişi evinde kişisel internetini kullanmakta zorluk çekiyor. Bu durum bazen gerekli görülmediği için bazende fiyatların pahalı olmasından dolayı tercih edilmiyor. Bunun için kısa sürekli kullanabileceğiniz alternatif yöntemlerden en etkili olanları sizin için derledik.

Android Wifi Şifre Kırıcı Uygulamalar

Mobil cihaz kullanımı şüphesiz son yıllarda masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanımını büyük oranda geçti, bunun için ilk önce wifi kırma yöntemlerine ağırlık vermek daha uygun olacaktır. Google play gerçekten çok geniş kapsamlı ve içerisinde binlerce uygulama bulunduran milyonlarca kullanıcıya erişim sağlayan bir mağaza. Apple mağazasına göre daha esnek kuralları olan bu mağaza wifi şifre kırma uygulamalarınıda içerisinde barındırmakta bir sorun görmemiş ve en kalitelilerinden fake uygulamalara kadar bir çok uygulamayı mağazasında paylaşmış.

 

Basit versiyonları bulunan ve ücretli tanıtımlar ile bir çok uygulama ön plana çıkarılmış ama içlerinde gerçekten son yılların en iyi wifi kırıcı uygulamalarıda bulunduğunu söylememiz gerek. Özellikle Wifi Warden ismi çok duyulmuş ve Google Play önerilenler listesinde çok iyi puanlar almış bir uygulama diyebiliriz. Bunun yanında WPS WPA Tester uygulamasıda hem free hemde ücretli sürümleri bulunan en iyiler arasında bulunan Wifi şifre kırma programlarındandır.

Windows Tabanlı PC Wifi Şifre Kırma Programları

Yıllar boyunca kullanımı hiç bitmeyen ve özellikle iş, oyun sektöründe yeni sürümleri sürekli çıkmaya devam eden masaüstü ve laptop bilgisayarları unutmamak gerekli. Özellikle Windows tabanlı olarak çalışan bu bilgisayarlar üzerinde aynı Android platformlarda olduğu gibi binlerce program mevcut. Bu programlar içerisinde ücretli ve ücretsiz bir çok versiyonda bulunmaktadır, Android wifi kırma alanında öncü işletim sistemi her ne kadar Linux olarak kayıtlara geçsede kullanımı en çok olan Windows tabanlı wifi kırıcı programlar diyebiliriz.

Kullanım kolaylığı sayesinde herkesin erişebildiği bir platform olmasının yanında kolaylıkla kullanılabilmektedir. Özellikle anlatacağımız programın Türkçe dil desteğide olması yediden yetmişe bir çok bilgisayar kullanıcısının bu programı kullanmasını sağlamıştır.

Mobil ve PC 2 Platformdada Bulunan Dumpper ile Tanışın!.

Dumpper yaklaşık olarak 2015 yıllarında hayatımıza Windows tabanlı olarak girmiş olan ve düşük güvenlikli WPS açığı bulunan bir çok modemi kolaylıkla kırması ile tanındı. Wifi modemler arasında özellile düşük kombinasyonlu modemleri kolaylıkla kıran Dumpper programına hem Windows işletim sistemlerinde hemde Mobil işletim sistemi olan Android mağazasından ulaşabilirsiniz.  PC versiyonlar için Dumpper indir adresinden size uygun olan sürümü indirebilisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir