DOLAR 32,6561 0.42%
EURO 34,8706 0.22%
ALTIN 2.491,670,30
BITCOIN 20709973.31314%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Banu Alkan Reynmen’le düet yapmak istiyor

ABONE OL
30 Temmuz 2019 16:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banu Alkan bir güzellik merkezinin açılışında kendisine giydiği kıyafeti soranlara “Kıyafetim Christian Dior’a benziyor diyor diyor, Osmanbey dior” şeklinde bir cevap verdi.

Banu Alkan Haramidere’de açılan bir güzellik merkezi açılışına Ebru Destan, Murat Övüç ve Esra Balamir ile birlikte katıldı. Açılış sonrasında her zaman ki gibi kendine has tarz açıklamalarda bulundu. Açılışta kendisine “veliahtınız kim?” diye soran gazetecilere “Benim tek veliahtım var, o da kız kardeşimin kızı yeğenim Sidelya Pekduyar” cevabını verdi.

Açılışta açıklamalarına devam eden ünlü sanatçı “Bizim dönemimizde şöhret olmak çok daha zordu. Artık günümüzde insanlar çok daha çabuk şöhret oluyor. Bizler Türk sinemasında ki son nesilleriz, bizden sonra gelen olmadı. Kendi hayatımı sinema filmi yaparak sinemaya geri döneceğim” dedi.

REYNMEN İLE DÜET

Banu Alkan çok yakında “Parfüm” adını verdiği albümünün çıkış müjdesini verdi. Çıkış şarkısının da “Aşkın Kokusu” olduğunu söyleyen ünlü oyuncu bu şarkıda Reynmen ile düet yapabiliriz dedi.

Ünlü oyuncu son dönemde çok tartışılan Reynmen’in izlenme ve dinleme oranları hakkında yaptığı açıklamada “ Herkes Reynmen’i kıskanıyor, özellikle de erkekler kıskanıyor. Bana göre Reynmen’in tıklanmaları doğru. Onunla düet yapmak istiyorum” dedi.

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜ İLAN ETTİ

Kendisine “ siz de diğer ünlüler gibi yaşlılık uygulamasını yaptınız mı?” sorusuna, “Ben yapmam çünkü ben Afrodit’im, ölümsüzüm” yanıtını verdi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.