Mustafa Miraç Kaya;”Sinemada star dönemi biter”

Mustafa Miraç Kaya Türk sinemasının kanayan yarasına merhem olmaya geliyor.

Türk sinemasının son dönemlerde en iyi çıkış yapan senaristlerinden biri olan Mustafa Miraç Kaya Eylül ayından çekimlerine başlanacak olan korku-komedi tarzı filmi “Geldiler” için çalışmalarına hız verdi. Konu hakkında açıklamalar yapan Mustafa Miraç Kaya “ Eylül ayı itibari ile bu yıl 5 sinema filmi çekmek gibi bir hedefim var. Oyuncu seçimlerinde çok hassas davranılıyor. “Geldiler” isimli sinema filminiz izleyecek olan seyirciler, sadece bir değil üç film izleyecekler” dedi.

Açıklamalarına devam eden Mustafa Miraç Kaya “ Durum komedisine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyorum. Son dönemlerde sinema sektörü star oyuncu bütçelerini kaldıramaz hale getirdi. Ülkemizde bir çok star oyuncu var ama yüksek maliyetleri yüzünden kimse bu star isimlerle film çekmeye yanaşmıyor” diyerek sinema sektöründeki ciddi krizi ifade etti.

Mustafa Miraç Kaya “Ben artık yetenekli gençlere yöneldim. Filmlerimde oynayan gençlerin aynı zamanda oyuncu koçluğunu da üstleniyorum., senaryomdaki karakterleri büyük bir özenle seçiyorum. Eylül ayında çekimlerine başlayacağım “Geldiler” filminin oyuncu kadrosuna Derya Aral ve Taylan Çatık gibi çok yetenekli oyuncu arkadaşları seçtim. Yakında daha büyük sürprizlerim olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın