Sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin’e sinema filmi teklif edildi

Sosyal medyanın iyilik meleğine dizi ve film teklifleri yağıyor

Sosyal medyada takipçileri ile beraber binlerce ihtiyaç sahibine yardımlar ulaştıran sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin, bugün sosyal medyada kendi hesabından yaptığı açıklamada kendisine bir çok dizi ve sinema filmi için teklifler geldiğini takipçileri ile paylaştı.

Sosyal medyada özellikle ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapılması için büyük mücadeleler veren ve bu mücadelesinden dolayı gönülleri fetheden Mehmet Berk Ergin sosyal medyada yaptığı açıklamasının devamında “Ülkemizin en çok izlenen dizilerine ve filmlerine imza atmış bir yönetmenimiz bana “ internetteki bu misyonunu sinema ile devam ettirmelisin. Sana yeni çekeceğim bir filmde çok uygun bir rol var” diyerek bana teklifte bulundu.

Kendisine yapılan teklif sonrası kararsız olduğunu söyleyen sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin takipçilerine “Film kadrosuna girsem mi? Kararsızım” dedi.

Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi ile valilik izni ile yürütülen tüm yardım çalışmalarına aktif olarak katılan sosyal medya fenomeni Ergin bir çok hastanın yüzbinlerce liralık tedavi masraflarını çok kısa sürede toplayarak dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.

Takipçilerine aldığı sinema filmi hakkında duyuru yapan sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin’in sinema filmi ile sanat dünyasına giriş yapıp yapmayacağı takipçileri arasında büyük bir merak konusu oldu.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın