Dilara Tabak performansıyla göz kamaştırıyor

Dilara Tabak performansıyla göz kamaştırıyor

Son dönemin başarılı tiyatro oyuncularından Dilara Tabak tiyatro sahnelerinde adeta fırtınalar estiriyor.

Teatro Rudius’un iki dev oyununda iki farklı karakterde izliyoruz Dilara’yı. “Deli Şair” de ünlü yazar ve şair Ömer Seyfettin’in eşi Calibe Hanım’a hayat veriyor. Fransız okulunda okumuş, Moda-Mühürdar sosyetesinden, ince yapılı ve zarif olan eşi ölümünden önceki gün hastalık ve kafa karışıklığı yaşayan Seyfettin’in duygularına dokunabilen önemli bir karakter. Oyuncu bunu başarılı bir şekilde aktarıyor.

“Çiçekçi Sokağı” Kosta Kortidis imzalı diğer baş yapıt. Bir önceki yüzyılın başlarında Pera’da vuku bulmuş, gazete sayfalarına kaydolmuş kanlı bir hadise… DilaraTabak’ın tutku, entrika, intikam çemberinde Despina karakteri ile seyirciyi ikinci perdeye duygu bütünlüğünde taşıyan süpriz performansını seyirci alkış ve tezahüratı ile ödüllendiriyor.

Tiyatroseverlerle sezonu dolu dolu yaşayan Dilara karşımıza Deniz Salman’ın “Üç Kişilik Medeniyet” ve “Bir Aktör Ne Yapar” oyunları ile de çıkarken kamera karşısında olacağının ayak izlerini taşıyan çalışmalarıyla -sinema filmi projesi ve dizi filmlerle- göstermek için gün sayıyor.

Bir yanıt yazın