Dental Estetik gülüş tasarımında dünya markası olmanın gururunu taşıyor

Dental Estetik gülüş tasarımında dünya markası olmanın gururunu taşıyor

Diş estetiği ve gülüş tasarımı, dişlerin ve diş etlerinin görünümünü iyileştirmeye odaklanan bir diş hekimliği dalıdır. Daha estetik ve çekici bir gülüş elde etmek isteyen kişiler için ideal bir seçenek olabilir.

 

Diş estetiği ve gülüş tasarımı hakkında Dental Estetik Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Turan yaptığı açıklamalarda “Diş estetiği ve gülüş tasarımı kişilerde özgüveni arttırır. Bunun yanında kişide daha iyi bir ağız hijyeni oluşmasını sağlar. Diş estetiği ve gülüş tasarımı, gülüşünüzü ve genel görünümünüzü iyileştirmenin harika bir yolu olabilir.” dedi.

 

Açıklamalarına devam eden Dental Estetik Yönetim Kurulu Başkanı Turan “Dental Estetik olarak alanımızda sadece ülke genelinde değil aynı zamanda dünya genelinde de tercih edilen bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hastalarımıza sunduğumuz hizmetler bizim için diş estetiği konusunda önemli referanslar oluşturmaktadır. Gelişen teknolojiye ayak uydurmayı bir ilke edinen Dental Estetik olarak daha doğal ve estetik sonuçlar elde edebiliyoruz. Dental Estetik olarak uzman kadromuzla gülüş tasarımı, implant, beyazlatma, porselen lamina gibi uygulamalarla hastalarımızın sağlıklı ve güzel gülüşlere kavuşmalarına yardımcı oluyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Bir yanıt yazın