DOLAR 32,5790 0.31%
EURO 34,8135 0.19%
ALTIN 2.513,171,18
BITCOIN 20919091.45119%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Deniz Salman’ın kuş ile imtihanı devam ediyor

Deniz Salman’ın kuş ile imtihanı devam ediyor

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kim kimi öpmüş, kim nerede kiminle gibi şeyler yazmalıydım aslında. İnsanların dilmiş, sanatmış, düzeymiş umurunda değil. Biraz magazin yazsaydım belki bir sansasyon olur maaş biraz artardı.

Öyle mi yapsam acaba? Çıkıp bir tatil beldesine gitsem. Şöyle cıbıl fotoğraflar çekip, altına yalan yanlış haberler yazıp, her yere servis etsem mi? Hem tatil gibi de olur. Oh, biraz da güneş görür bedenim. Kaç zamandır tatile de gitmedim.

Otur oturduğun yerde. Gazeteden habersiz bunu yapacak paran mı var sanki. Şuradan bir otobüs bileti bile alamazsın gazete yollamazsa. Üstelik bu işlere çok yarayacak bir yüzsüz muhabir var gazetede.

Ben de İstanbul’da kalan ünlülerden birilerini yaklarım. Yakalayamazsam, rica eder bir haber kurgularım. Hay aklımla bin yaşayayım. Oldu bu iş. Şu röportajı bitirir bitirmez telefon defterimi açıp hemen uygun isimleri gözden geçireceğim.

Neyse işte geliyor meymenetsiz. Suratı asık belli ki bir şeye canı sıkılmış. Umarım bir aksilik çıkarmaz da biter bu iş artık. Kendi suratımdan çok gördüm kaç zamandır bu herifi. Kendi suratım mı?

DENİZ SALMAN: Merhabalar.

DENİZ SALMAN: Merhaba, merhaba. Hadi bitirelim artık şu röportaj işini. Senin yüzünden işimden kovulacağım.

DENİZ SALMAN: Hep beni suçlayacaksın değil mi? Benim ne suçum var. Gel dedin geldim. Hem de şaşırtıcı bir şekilde tam vaktinde geldim unuttun mu?

DENİZ SALMAN: Tamam tamam, hadi bakalım sıradaki soru geliyor.

DENİZ SALMAN: Dur bir dakika, şu çayımızı yudumlayalım önce. Ne acelen var ya Hu?

DENİZ SALMAN: Ben işimden kovulmaktan bahsediyorum sen kalkmış acelen ne diyorsun. Kiramı, faturalarımı sen ödeyeceksin herhalde.

DENİZ SALMAN: Her şey öylesine pahalandı ki öderim desem yalan olur dostum. Aslına bakarsan ben kendi faturalarımı bile ödeyemiyorum. Hatta telefon faturamı bile… Çok değerli biri ödüyor ne zamandır faturalarımı…

DENİZ SALMAN: İşte tam üstüne bastın. Böyle devam ederse dostum sen benim faturalarımı ödeyen o değerli kişi sen olacaksın. Şimdi biraz kendini kendi kelimelerinle anlat ben oradan seçmeler yaparım.

DENİZ SALMAN: O benim röportajım olmaz ki. Sen kendinle yap, nasıl istiyorsan öyle yaz daha iyi.

Bir aşk masalından kaçıyorum; bir masalın aşkından…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.