Davut Ergüçlü “Sarp” adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Davut Ergüçlü kuzenini ziyarete gitti Sarp adlı dizi setinede oyunculuğa ilk adımını attı...

Davut Ergüçlü “Sarp” adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Belçika’nın Gent şehrinde yaşayan Davut Ergüçlü kuzeni Selçuk Kılıç’ın izinden giderek oyuncu olmaya karar verdi.

Kendisine “Sarp” adlı bir dizide önerilen karakteri canlandırmak için kameralar karşısına geçen Davut Ergüçlü dizide “Davud” adlı bir karakteri canlandırırken dizi bol aksiyon ve dövüş sahneleri ile izleyicisini hop oturtup hop kaldıracak.

Sarp adlı dizinin yapımcılığını Kadir Yücelbaş ve Mesut Fidan birlikte yaparken dizinin çekimleri için yönetmen koltuğuna Türkiye’nin başarılı yönetmenlerinden Bülent Terzioğlu üstlendi.

Dizi setinden ilk karelerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları dizi oyuncularına merak ettikleri soruları sormaktan geri kalmadılar.

Davut Ergüçlü ilk oyunculuk deneyimi hakkında “Oyunculuk hayatımın ilk projesinde hem kuzenim hem Levent Sülün, Büşra Cebe, Adem Kılıçcı, ve Selim Gülgören gibi isimlerle aynı seti paylaşacağım için müthiş heyecanlıyım. Teklif geldiğinde neredeyse küçük bir şok yaşadım. Tesadüfler sonucu şimdi bende bu dizi setinde oyuncu olarak bulunuyorum. Bu artık benim ilk işim olmayacak, ileriki günlerde yeni projelerle hep izleyicilerimin karşısında olacağım” diyerek duygularını dile getirdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir