Niyazi Koyuncu “Üryan” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor

Niyazi Koyuncu abisi Kazım Koyuncu'nun izinde gitmeye devam ediyor...

Niyazi Koyuncu “Üryan” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor

İlk albümü Muço Pa’yı 2012 yılında çıkaran ve albümündeki şarkılarda geleneksel Karadeniz ezgilerini rock müziği ile birleştiren Niyazi Koyuncu evrensel bir sound yakalamayı başardı.  Niyazi Koyuncu 2016 yılında da “Liva” adlı ikinci albümünü müzikseverlerle buluşturmasının ardından bu yılda çıkaracağı romantik aşk şarkısı “Üryan” ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Üryan adlı şarkının söz ve düzenlemesi Çağatay Kadı’ya müziği de başarılı sanatçı Niyazi Koyuncu’ya ait olna şarkının klip çekimi için kamera arkasına ödüllü yönetmen Özcan Alper geçti.

Başarılı sanatçı Niyazi Koyuncu’ya klip çalışmasında “Aidiyet” adlı filmdeki muhteşem performansı ile gönüllere taht kuran genç ve güzel oyuncu Eylül Su Sapan eşlik ederken, şarkı için çekilen klip şarkının naif ve duygusal atmosferine uygun bir şekilde çekildi.

Abisi Kazım Koyuncu’nun izinde

Müziğini abisi Kazım Koyuncu’dan miras alarak günümüze taşıyan Niyazi Koyuncu; Türkçe, Lazca ve Hemşince seslendirdiği şarkılar; etnikten rock’a uzanan geniş yelpazesi ve yeni yılda dinleyicilerine sunduğu yepyeni sound’u ile kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın