Daha Genç Bir Cilt Yüz Germe ile Mümkün

Zamanın ilerlemesi ile beraber insan vücudunda doğal olarak değişimler meydana geliyor. Bu değişimler arasında en fazla ön plana çıkan ise cildin yaşlanması oluyor. Meydana gelen kırışıklık görüntüsünü ortadan kaldırmak ve çok daha genç görünümlü bir cilde sahip olmak isteyenler ise yüz germe Malatya uygulaması için Gülbahar Saraç ve ekibi ile iletişime geçerek aradıklarını elde etmeyi başarıyor.

Daha Genç Bir Cilt Yüz Germe ile Mümkün

Yüz bölgesi, ince bir deri yapısına sahip olması ve dış etkenler ile direkt olarak karşılaşmasından dolayı zamanın etkilerini ilk olarak ele veren bölgedir. Buna bir de ciltteki kolajen ve elastin gibi maddelerin ilerleyen zaman ile birlikte azalması eklendiğinde, kırışıklıklar ve sarkmalar yüzün farklı bölgelerinde kendini göstermeye başlar. Geçmiş dönemlerde kırışık ve sarkık görünümünü ortadan kaldırmak adına farklı yöntemler kullanılarak zahmetli şekilde sorunların çözülmesi adına adımlar atılıyordu. Şimdilerde ise yüz germe Malatya uygulaması ile beraber ameliyatsız ve çok daha etkili sonuçlar ortaya çıkartılıyor. Farklı yüz germe yöntemleri arasından yapılacak olan seçim ile beraber ortaya pürüzsüz ve genç bir görünümün çıkması sağlanıyor.

Ameliyatsız Yüz Germe

Saten Yüz Germe

Gülbahar Saraç ve ekibi tarafından yapılmakta olan yüz germe Malatya uygulamalarından bir tanesi saten yüz germe. Exilis Elite cihazı ile yapılmakta olan uygulama sayesinde cerrahi işlemler, dikişi ya da kesi olmadan cildin gerilmesi sağlanmaktadır. Dermis dokusunda cildi yenilemeye yardımcı dokuların çalışmalarını hızlandırarak cildin yenilenmesi sağlanır. Özel başlığa sahip olan cihaz, bütün yüz ve boyun bölgesine uygulamanın yapılmasını sağlamaktadır. Uzmanlar tarafından yapılacak olan işlem sonrasında cilt gençleşirken aynı zamanda uygulamanın lifting etkisi ile beraber cilt gerilmekte ve toparlanmaktadır.

Gerçekleştirilen saten yüz germe Malatya uygulaması, cerrahi müdahale gerektirmediği için iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmamakta ve yara, iz, morarma gibi etkiler de yaşanmamaktadır. Acı ya da ağrı gibi etkilerin ortaya çıkmadığı uygulama sırasında başlıkta yer alan özel termometre ile cilt yüzeyindeki ısı, uygulama süresince kontrol edilir. Her cilt tipine uygun olan işlem ile cildin altına gönderilen enerji dalgaları ile gerilmesi ve çok daha genç bir cilt yapısının ortaya çıkması da sağlanmış olur.

İple Yüz Germe

Ameliyatsız yüz germe Malatya uygulamalarından bir diğeri ise iple yüz germe. Bu uygulama için, çok ince iğnelerin içerisine yerleştirilmiş olan Polydioxanone isimli ipler kullanılır. Sarkma olan bölgelere yerleştirilen bu ipler, cilt altında herhangi bir reaksiyona neden olmaz. Kullanılan iplerin kan dolaşımını arttırmasından dolayı ciltte kolajen üretimi tetiklenirken cildin tamir mekanizmaları da devreye girer.

İple yüz germe Malatya uygulamasının en büyük avantajı, kişinin günlük yaşamı hiçbir şekilde sekteye uğramadan yüzün yanı sıra vücudun farklı bölgelerinde de lift etkisinin ortaya çıkartılmasıdır.

Uygulama öncesinde cilt dikkatlice temizlenmekte ve yüz germe Malatya işlemi için lokal anestezi ilgili bölgeye tatbik edilir. İplerin yerleştirileceği yerler belirlenir ve ince iğneler kullanılarak cildin altına iplerin yerleştirilmesi sağlanır. Ciltte ortaya çıkmış olan sarmaya göre ip sayısı belirlenir. Ortalama 20 ila 30 dakika süren uygulama acısız ve ağrısız şekilde tamamlanmaktadır. İple yüz germe işlemi ile beraber çene ve alın gibi bölgeler gerilirken yanak, kaş ve göz kapağı sarkmaları için de etkili çözümlerin ortaya çıkması sağlanır.

Günümüzde artık yüz germe Malatya uygulaması konusunda çok fazla isim çalışmalar yapıyor. Ancak en iyi sonuçların elde edilebilmesi adına mutlaka en iyi isimler ile iletişime geçilmesinin önemi son derece büyük. En başarılı sonuçları elde etmek isteyenlerin https://www.gulbaharsarac.com/ üzerinden uzmanlar ile iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

 

Bir yanıt yazın