DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2270704-0.66674%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Etkileyici Dudak Yapısı İçin Dudak Dolgusu

Etkileyici Dudak Yapısı İçin Dudak Dolgusu

ABONE OL
18 Eylül 2022 16:17
Etkileyici Dudak Yapısı İçin Dudak Dolgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Estetik görünüme sahip dudaklara sahip olmak isteyen insanların sayısı artık her geçen gün artıyor. Yüzü ile uyumlu ve dolgun dudaklara sahip olmak isteyen insanların ilk olarak tercih ettikleri şey kozmetik ürünler oluyor. Lakin bu ürünler hem çok kısa süreli etkiye sahip hem de makyaj konusunda bilgiye sahip olmayan kişilerin yapmaya çalışması sonrasında ortaya kötü bir görüntünün çıkmasından dolayı ne yazık ki istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlamıyor. Bu konuda profesyonel müdahaleye ihtiyaç duyanlar ise dudak dolgusu Adana uygulaması hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Estelite bünyesindeki uzmanlar tarafından gerçekleştirilen dudak dolgusu ile birlikte ortaya tam olarak istenilen görüntünün çıkması sağlanmış olur.

Dudak Dolgusu Nedir?

Kozmetik olarak dolgu malzemesinin kullanılmaya başlaması ile beraber artık insanlar yüzlerinde istedikleri görüntünün ortaya çıkması adına dolgu uygulamasını yaptırıyorlar. Var olan gelişmeler ile beraber ise artık dudak dolgusu Adana uygulaması son derece sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor. Çünkü dudak dolgusu için ilgili bölgenin yapısına göre özel olarak hazırlanmış dolgu malzemesi kullanılıyor. Profesyonel isimler tarafından kısa sürede ve acısız şekilde gerçekleştirilecek dudak dolgusu ile beraber yüzün tam olarak istenilen görüntüye ulaşması sağlanacaktır. Dudak dolgusu uygulaması ile beraber dudağın formu yüze uygun hale getirilir. Ve kişi dudakları için ekstra farklı bir müdahaleye gerek duymaz.

Dudak dolgusu

Dudak Dolgusu Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilir?

Başarılı bir şekilde dudak dolgusu Adana uygulamasının yapılabilmesi adına ilk olarak doğru isimler ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Her ne kadar şimdilerde konu hakkında artan talep ile beraber çok fazla sayıda isim çalışmalar yapıyor olsa da mutlaka bunların arasından Estelite gibi alanında deneyimli uzmanları barındıran isimler seçilmelidir. Aksi halde yüz yapısına uygun olmayan tarzda dudak dolgusu yapılabilir. Ya da kalitesiz dolgu malzemesinin kullanılması ile beraber ciltte yan etkiler ortaya çıkabilir. Başarılı bir şekilde dudak dolgusunun yapılabilmesi adına ilk olarak kişinin ne tarzda bir dudak yapısına sahip olmak istediği ve bu dudakların yüz ile uyumlu olup olmayacağı belirlenecektir. Yüze uygun tarzdaki dudak yapısının belirlenmesinden sonra ise sıra uygulamaya gelecektir.

Herhangi bir ağrı ya da acı hissinin ortaya çıkmaması adına dudak dolgusu Adana uygulamasına başlamadan önce bölgeye anestezik jel sürülerek etkisinin ortaya çıkması beklenir. Bölgenin uyuşması ile beraber ise daha öncesinde belirlenmiş olan bölgelere, doğru oranlarda dermal dolgu malzemeleri enjekte edilmeye başlanır. Yaklaşık olarak yarım saatlik sürede tamamlana dolgu işlemi sonrasında bölgeye buz kompresi yapılması ve tüm gün boyunca yumuşak besinler tüketilmesi gerekir. Aynı zamanda dolgu işlemi sonrasındaki ilk 48 saatlik süre içerisinde dudaklara nemlendirici krem ya da ruj sürülmemelidir.

Dudak Dolgusu Uygulamasının Herhangi Bir Zararı Var Mıdır?

Her geçen gün çok daha fazla kişi tarafından hakkında araştırmalar yapılan dudak dolgusu Adana uygulaması, doğru şekilde yapılması alinde ortaya son derece etkileyici görünüm çıkmasını sağlamaktadır. Genel olarak dudak dolgusu için hali hazırda vücutta yer alan hyalüronik asit kullanılmaktadır. Vücutta bulunmasının yanı sıra cilde su çekme özelliğine de sahip olmasındna dolayı ciltte herhangi bir alerjik reaksiyonun meydana gelmesine neden olmamaktadır. Dolayısıyla akılda herhangi bir soru olmadan dolgu işleminin gerçekleştirilmesi de mümkün hale gelir. Kısa sürede istediği dudak yapısına sahip olmak isteyenler, www.estelite.com.tr uzmanları ile iletişime geçebilirler.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.