Çevreci sergiye yoğun ilgi

Tuzla’nın ruhunu yansıtan, artan çevre ve deniz kirliliğine vurgu yapmak amacıyla deniz canlılarına ilişkin bir konsept de yapılan sergiye yoğun ilgi...

Tuzla Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Evora Pırlanta Art Resim Atölyesinde denizlere atılan farklı maddelerden dolayı deniz kirliliğine dikkat çekilen sergide 90 tablo sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Evora Pırlanta Art Resim Atölyesindeki serginin açılışını Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Birkan Onat, Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır, Müdür yardımcıları Akif Güner, Volkan Edis ve Tuzla’nın tek kadın muhtarı olarak Aydıntepe mah muhtarı Ayşegül Duran, Doğa koleji müdür ve müdür yardımcıları birlikte yaptılar.

Serginin açılışı öncesinde Doğa Koleji öğrencilerinin muhteşem müzik dinletisi, ziyaretçilerin ve protokolün büyük beğenisini kazandı.

Sergide ayrıca 14 öğrencinin yapmış olduğu resimlerle çevre ve deniz kirliliğine vurgu yaptılar.

Sergi hakkında kısa bir açıklama yapan Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır “ Tuzla Halk Eğitim Merkezi olarak nerede bir kurs talebi varsa orada kurslar açmaya özen gösteriyoruz. Evora da bizim için bu çok önemli alanlardan birisi. Burada sadece resim değil aynı zamanda spor kurslarına da devam etmekteyiz. Bugün sergide yapılan resimleri büyük bir hayranlıkla izledik. Bundan sonra bu tarz sergilerin devam etmesini temenni ediyoruz. Sergiye katılan tüm sanatçılara teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Tuzla’nın ruhunu yansıtan, artan çevre ve deniz kirliliğine vurgu yapmak amacıyla deniz canlılarına ilişkin bir konsept de yapılan sergi 14 Nisan tarihine kadar Evora Çarşı’da sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Zeki SEVER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın