DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2263139-0.59128%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ceren İpar profesyonel müzik hayatına “Öpücük” ile giriş yaptı
  • Magazin Name
  • Genel
  • Ceren İpar profesyonel müzik hayatına “Öpücük” ile giriş yaptı

Ceren İpar profesyonel müzik hayatına “Öpücük” ile giriş yaptı

ABONE OL
22 Kasım 2020 05:20
Ceren İpar profesyonel müzik hayatına “Öpücük” ile giriş yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç sanatçı Ceren İpar uzun zamandır aldığı şan ve müzik eğitimi sonrasında müziğin hayatındaki yerinin vazgeçilmez olduğunu düşünerek müzik piyasasına profesyonel olarak giriş yaptı.

Ceren İpar’ın ilk teklisi “Öpücük” ile müzik dünyasında iz bırakmaya hazırlanırken şarkının söz ve müziği bir çok hit parçaya imza atan Ece Mumay’a , düzenlemesi Semih Gönder tarafından yapılan şarkı için çekilen klipte yönetmen koltuğunda Kemal Doğulu oturdu.

Klipte hem şarkısının hem kendisinin enerjisini yansıtan Ceren İpar’ın klip çekimlerindeki saç tasarımını Kemal Doğulu üstlenirken klipte kullandığı kıyafetlerin tasarımını da ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’na ait. Klip çekimleri için uzun bir süre dans eğitimleri alan Ceren İpar klibinde birlikte dans ettiği profesyonel dansçılarla olan sahneleri büyük beğeni topladı. “Öpücük” adlı şarkının klip çekimleri yaklaşık 14 saat sürdüğü öğrenildi.

Ceren İpar Kimdir?

21 Nisan 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ceren İpar, eğitimini Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde sürdürmektedir. Aynı zamanda Türkiye’nin liderlik potansiyeli taşıyan 21 üniversite lisans öğrencisi gencin yeni nesil liderlik yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen YenibirLider derneği Lead21 gelişim programının da 4.dönem temsilcilerinden biridir. Küçük yaşlarından beri müziğe ilgisi olan Ceren, bu alanda da eğitimler alarak müzik alanında çalışmalarına devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.