DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.496,180,48
BITCOIN 21272335.3581%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Azerbaycan’ın büyük zaferini Ender Güney kendi bestesiyle kutladı
  • Magazin Name
  • Azerbaycan’ın büyük zaferini Ender Güney kendi bestesiyle kutladı

Azerbaycan’ın büyük zaferini Ender Güney kendi bestesiyle kutladı

ABONE OL
22 Kasım 2020 05:35
Azerbaycan’ın büyük zaferini Ender Güney kendi bestesiyle kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dağlık Karabağ bölgesinde Ermeni işgalcilerini püskürtülmesi sonrası genç müzisyen Ender Güney Azerbaycan’ın kazandığı muhteşem zaferi kendi bestelediği bir şarkıyla kutladı. Ender Güney bestelediği şarkıyla dinleyen herkese Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini hissettirmeyi başardı.

30 yıldır beklenen haber Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ’da Ermenistan’a yenilgiyi kabul ettirmesiyle geldi. Bu mutlu haber ülkenin dört bir yanında kutlanırken Ender Güney’de kendi bestelediği şarkısı ile tüm ülkenin duygularına ses oldu. Ender Güney’in bestelediği şarkı iki milletin aslında tek bir yürek olduğunu dinleyicisine hissettirerek duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Azerbaycan ordusu ve milleti için kolları sıvayan ve kısa süre içinde şarkı besteleyerek tüm sosyal mecralarda sevenleriyle paylaşan ”Ender Güney”; şarkısının melodileriyle duygulara tercüman oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.