Günay Aksoy “Ya Ya Ya” şarkısıyla sevenlerini şaşırttı

Günay Aksoy son klibindeki kıyafetleri, makyajı ve dansı ile herkesi şaşırtmayı başardı.

Günay Aksoy “Ya Ya Ya” şarkısıyla sevenlerini şaşırttı

Günay Aksoy müzik dünyasına “Her Yer Karanlık” ve “Unutamıyorum” adlı şarkılarıyla geçtiğimiz aylarda hızlı bir giriş yapmıştı. Şarkılarıyla kısa bir sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Günay Aksoy müzik listelerinde hızla üst sıralara tırmanırken bu kez de yeni projesi Ya Ya” ile sevenleriyle yeniden buluştu.

Günay Aksoy müziğe daha küçük yaşlardan büyük bir ilgi duyarak adeta müzikle iç içe yaşarken yaptığı çalışmalarla da sosyal medyanın en çok konuşulan kişileri arasına girmeyi başardı.

Günay Aksoy son şarkısındaki tarzıyla herkesi şaşırttı

Günay Aksoy söz ve müziği Vatan Aksoy’a ait olan” Ya Ya Ya” adlı şarkısı için uzun süre büyük bir ekiple birlikte özenle çalışırken bu çalışmasındaki tarzıyla hayranlarının ve sevenlerinin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.


“Ya Ya Ya” adlı şarkısının klip çekimleri için Londra’yı tercih eden Günay Aksoy’un klipte kullandığı kostümler, makyajlar ve eğlenceli danslarıyla enerjisini müzikseverlere aktarmaya çalıştı. Klip çekimlerinde ise yönetmen koltuğunda Bybiggz oturdu.

“Ya Ya Ya” adlı şarkı kısa sürede hit olmaya aday gözükürken Günay Aksoy “Bu şarkımız için büyük bir ekiple uzun bir süre çalıştık. Eminim şarkımı dinleyen herkes çok sevecek” diyerek mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Bir yanıt yazın