Selcan Asyalı 2 yıl aradan sonra “Anladım ki” adlı şarkısıyla müzikseverle buluştu

Selcan Asyalı en son 2 yıl önce “Şansın Vardı” adlı şarkısı ile müzikseverlerle buluştuktan sonra şimdi de “Anladım ki” adlı çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Selcan Asyalı 2 yıl aradan sonra “Anladım ki” adlı şarkısıyla müzikseverle buluştu

Selcan Asyalı müzik sektörüne “Helal Et” adlı single çalışması ile başarılı bir giriş yaptıktan sonra “Seni Severdim” ve “Zor Gibi” adlı single çalışmaları ve bunlara çektikleri kliplerle büyük beğeni toplamıştı. Selcan Asyalı en son 2 yıl önce “Şansın Vardı” adlı şarkısı ile müzikseverlerle buluştuktan sonra şimdi de “Anladım ki” adlı çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Söz ve müziği son günlerin başarılı bestecilerinden ve sanatçılarından biri olan Derya Bedavacı’ya ait olan “Anladım ki” adlı şarkının aranjesini usta aranjör Erhan Bayrak yaparken, Selcan Asyalı’da “Anladım ki” adlı şarkısıyla bizlere biten bir aşkın sorgulamasını yaşatacak.

Selcan Asyalı “Anladım ki” adlı şarkısına klip çektirirken yönetmen koltuğuna da son günlerin isminden çok söz ettiren Mustafa Özen oturdu. Mustafa Özen “Anladım ki” adlı şarkının klibini şarkının ruhunu yansıtan bir sadelikte çekti.

Bir yanıt yazın