Ceren Gündoğdu’dan ” Bi’ Daha Da Sevmicem”

Ceren Gündoğdu’dan ” Bi’ Daha Da Sevmicem”

Son dönemlerin Türkçe pop sahnesinin yükselen isimlerinden biri olan Ceren Gündoğdu, 2024 yılında dinleyicilerle buluşturacağı 2. stüdyo albümünden söz ve bestesi kendisine ait olan “Bi’ Daha Da Sevmicem” adlı şarkısıyla, 90’ların Türkçe pop müziğinden aşina olduğumuz nostaljik melodileri ve etkileyici sözleri dinleyicilere sunuyor.

 

Ceren Gündoğdu “Bi Daha Sevmicem” adlı çalışmasının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Onur Cabi otururken klip çekimleri için Ayvalık tercih edildi.

 

Şarkının kayıt, mix ve mastering süreçlerinde ise sanatçının uzun süredir birlikte çalıştığı Akın Erdem Kadız yer alırken prodüksiyonunu Polen üstlenirken, Ceren Gündoğdu ise co-prodüktör olarak yer alıyor.

 

Ceren Gündoğdu “Bi Daha Sevmicem” adlı şarkısı için”Bize yetersiz ve değersiz hissettiren hiçbir yerde durmayalım diye yazıldı bu şarkı. İnsan bazen kendine şaşıyor. Onca hayal kırıklığına rağmen nasıl da olduğu yere çakılı kaldığına hayret ediyor. Nasıl izin verdim ben buna diyor. Ama oluyor işte. Bal gibi de oluyor. Ve tuhaf ama gerçek olan şu ki; bazen de sıkışıp kaldığımız karanlığın içinden çıkmak bir saniyeye bakıyor. Vakti gelince yola düşü-lü-yor!” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın