Canan Öztanık Temiz okurlarıyla buluştu

Başarılı yazar Canan Öztanık Temiz Cumartesi günü CNR kitap fuarında okurlarıyla bir kez daha buluştu

Canan Öztanık Temiz okurlarıyla buluştu

Başarılı yazar Canan Öztanık Temiz Cumartesi günü CNR kitap fuarında okurlarıyla bir kez daha buluştu. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda standına gelen tüm okurları ile sohbetler eden Canan Öztanık Temiz okurlarının kitaplarını da imzalamaktan geri kalmadı.

Canan Öztanık Temiz CNR Kitap Fuarı’ndaki imza günü hakkında yaptığı açıklamada “Özellikle bir eğitimci olarak gençlerin bu fuara ilgi göstermesi beni aşırı memnun etti. Ayrıca her yaştan okurun katılımı insana müthiş bir enerji veriyor. Fuarlarda kağıdın kokusu, yazar ve okurun buluşması, hiç tanışmadığınız insanlarla göz göze gelmenin tarifi imkansız bir duygusu var” dedi.

Açıklamalarına devam eden Canan Öztanık Temiz “Yazdığınız kitapla hiç tanımadığınız bir eve misafir olarak girip belki de hayatlarına dokunuyorsunuz. Yazarlık hayatıma ilk kitabımı bir yayınevine kabul ettirmek ile başlayan serüvenime devam ediyorum. 17 yıllık yazarlık hayatımda bir başarıdan söz edilecekse bu önüme çıkan engellerin beni yıldırmamasıyla gerçekleşti. Yazmak büyük bir tutku. Daha nice fuarlarda daha nice yeni kitaplarla buluşmak dileklerimle” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın