Can Baydar ilk solo konserine çıktı

Can Baydar'a ilk solo konserinde ünlü sanatçı Fatma Turgut'tan anlamlı destek

Solo kariyerinin ilk teklisi olan Ömür Dedikleri’ni kısa bir süre önce yayınlayan Gece grubunun solisti Can Baydar ilk solo konserini geçtiğimiz akşam Mask Beach sahnesinde şarkısını ilk defa canlı olarak seslendirdi.

Can Baydar’ın ilk solo konserinde kendisine sahnelerin başarılı ismi Fatma Turgut’da konuk sanatçı olarak eşlik etti ve destek verdi. Başıma Gelenler adlı şarkıyı birlikte seslendiren ikiliye kendilerini izleyen seyircilerden büyük alkış gelirken gece de ayrıca Fatma Turgut Bir Varmış Bir Yokmuş şarkısını seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı.

Koray Candemir ve Sıla gibi isimlere verdiği bestelerle müzisyen kimliğinin çok yönlü olduğunu gösteren Can Baydar, sahnede gösterdiği muhteşem performans ile kendisini izlemeye gelen seyircilerden övgüler aldı.

İlk solo konseri hakkında açıklamalar yapan Baydar “Bugün çok heyecanlıyı. Son üç aydır hayatımda ilkleri üst üste yaşamaya başladım. İlk solo konserimde beni yalnız bırakmayan Fatma Turgut’a ve Ömür Dedikleri şarkımı hayata geçirmeme yardım eden Efe Demiral ve Harun Tekin’e ve bu gece burada beni yalnız bırakmayan seyircilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın