DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Ünlü makyöz Özgür Karadaş’tan hanımlara makyaj tüyoları

Ünlü makyöz Özgür Karadaş’tan hanımlara makyaj tüyoları

ABONE OL
29 Ağustos 2019 21:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en ünlü makyözlerinden biri olan ve bu sektörde uzun yıllar yaptığı başarılı çalışmalarla sosyal medyanın da sevilen bir ismi olan Özgür Karadaş kadınlara makyaj konusunda tüyolar verdi.
Özellikle son dönemde sosyal medya hesaplarından takipçilerine verdiği bilgiler ve paylaşımlarla adeta bir fenomen olan Özgür Karadaş 10 yıllık meslek birikimini paylaşmaktan hiç bir şekilde rahatsızlık duymadığının üstünü çizdi.


Bugüne kadar iş dünyasından, sanat dünyasına kadar bir çok ünlü ismin makyözlüğünü yapan Özgür Karadaş , İpek Tanrıyar, Sibel Gökçe, Ece Prim, Aydilge, Zeynep Türkeş, Çiğdem Tunç, Ece Gürsel, Betül Şahin, Gözde Mukavelat gibi bir çok ünlü isimle çalışmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.


ÖZGÜR KARADAŞ’TAN MAKYAJ TÜYOLARI
Ünlü makyöz Özgür Karadaş, göz kapağı düşüklüğü sorunu olan kadınların daha buğulu, gölgeli ve kamufle edici bir makyaj tercihi ile göz kapaklığı düşüklüğünü kapatabileceğini söyledi.

Özgür Karadaş, kaşları içinde kadınların yağlı bir kalem kullanmalarını tavsiye etmediğini, çünkü yağlı ürünlerin gözenekleri doldurduğunu ve hava almasını engellediği için kadınların kaşlarında dökülmeler meydana getirdiği için, kaş makyajında kuru kalemler veya popüler olan kaş rimellerini kullanmalarını tavsiye ediyor.


Renkli göze sahip kadınların kahve renginin her tonunu kullanmasını tavsiye ederken, gözleri iri göstermede kendi tercihinin beyazdan daha çok siyah kullanmak olduğunu böylelikle daha net bir görüntü elde edilebileceğini söyledi.


Rimel kullanırken de 2 ayrı fırça kullanılmasını tavsiye eden ünlü makyöz Karadaş, kullanılan 1 fırçanın silikon uç ile daha dipten kirpikleri taramalarını, 2.fırça ile daha dolgun ve kıvrık bir görüntü elde edilebileceğini ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.