Gülben’den Musti’ye sürpriz

Sahnede 30 Ağustos Zafer Bayramını beraber kutladılar...

Önceki gece Poll Prodüksiyon organizasyonu ile Turkish Airlinies Harbiye Açık Hava Konserleri kapsamında konser veren Mustafa Sandal, müzik hayatının 25.yılını da kutlamış oldu.

Satışa çıkarılan biletlerin tamamının tükendiği konserde bu yıl ikinci kez Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleri ile buluşan Mustafa Sandal konserine 90’lı yıllara damga vuran “Aya Benzer” şarkısı ile giriş yaptı.

Kendisini izlemeye gelen konuklarına “ Bu gece kendinizi bana bırakın,  nostaljik parçalarla sizi nerelere götüreceğim. Dinlemeyi hayal ettiğiniz tüm şarkılarımı size dinletmeden bu konseri bitirmeyeceğim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde evliliğini bitiren Sandal, eski eşi için de “ Eşimle dostça ayrıldık, şu an çok iyi bir dostluğumuz var. Benim için annemden sonra hayatımdaki en önemli kadın. Bana iki evlat verdi. Bu gece bir tanesi beni dinlemeye geldi” diyerek kendisini izlemeye gelen oğlu Yaman’a sahneden el salladı.

Dün gecenin sürprizlerinden biri de Gülben Ergen’in Mustafa Sandal’ın sahnesine konuk olmasıydı.

2011 yılında Gülben Ergen ile birlikte seslendirdiği ve MÜYAP verilerine göre o yıl dijital platformlarda en çok dinlenen şarkı olan “Şıkır Şıkır” şarkısını dün gece sahnede birlikte söylediler.

Mustafa Sandal ve Gülben Ergen 30 Ağustos Zafer Bayramını konseri izlemeye gelen 5.500 kişi ile birlikte ellerinde bayraklarla coşkulu bir şekilde kutladılar.

Bir yanıt yazın