Bizimkiler dizisinin Cemil’i, Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti

Türk tiyatrosunun ve Bizimkiler dizisi ile gönüllere taht kuran Uğurtan Sayıner aramızdan ayrıldı.

Bizimkiler dizisinin Cemil’i, Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti

Uğurtan Sayıner  yeme bozukluğu ve sıvı elektrolit dengesizliği tedavisi sonrasında hastaneden taburcu edildikten sonra evinde tedavisine devam edilirken bugün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncunun hem ev arkadaşı ve aynı zamanda kendisi gibi tiyatrocu olan Osman Cavcı acı haberi sosyal medya hesaplarından paylaşırken cenaze işlemleri için yakınlarının İzmir’e gelmesini beklediklerini söyleyerek üzüntülerini dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl ilerlemiş yaşından dolayı yaşadığı yeme bozukluğu ve sıvı elektrolit dengesizliği yüzünden İzmir Eşrefpaşa Hastanesi’nde bir süre tedavi görmüş ve sağlığına kavuştuktan sonra da taburcu edilmişti.

Uğurtan Sayıner Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olan ve TRT ekranlarında oynayan “Bizimkiler” dizisinde hayat verdiği “Cemil” karakteri ile gönüllere taht kurmuştu.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından en son şu paylaşımda bulunmuştu.

“Sayın basın mensubu arkadaşlarım ve çok kıymetli hayranlarım; son günlerde sosyal medya, TV ve basında çıkan sağlık durumumla ilgili olumsuz haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Genel bir sağlık düzenlemesi için hastanede yatmaktayım. Sanılanın aksine sağlık durumum iyiye gitmekte. Bu süreçte bana desteği olan Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ve eşi, hastanemizin kıymetli başhekimi, değerli dostlarım ve iyi dileklerini esirgemeyen siz çok kıymetli hayranlarıma sonsuz teşekkür ederim. ‘Cemiller ölmez’ diyor ve sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız”

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın