Süper güç temalı dizi önerileri

Özel güçleri olan karakterlerden hoşlanıyorsanız bu dizi tavsiyelerine muhakkak kulak verin...

Süper güç temalı dizi önerileri

Sizleri bilmem ama ben özel güçleri olan yani Süperman, Batman ve o tarz karakterleri barındıran dizileri ve filmleri oldum olası severim. Benim gibi bu tarz dizi ve filmleri sevenlerin olacağını düşünerek birkaç dizi tavsiyesinde bulunmak istedim.

Tavsiyelerim arasında Heroes, Teen Wolf, The Wampire Diaries gibi diziler olmayacak Bunun yerine daha yeni dizileri önereceğim. Bu arada bu tarz filmleri beğenenler ve beğenmeyenler arasında büyük bir uçurum olduğunu düşünüyorum.

I Am Not Okay With This

İlk özel güç temalı dizimiz gelelim. Dizimizin adı “I Am Not Okay With This” Bu dizimizde babasını küçük yaşta trajik bir şekilde kaybeden bir kız çocuğunu izliyoruz. Genç kızımız zaten ergenliğinin getirdiği sorunlarla mücadele ederken kendindeki tuhaflıkları fark etmeye başlıyor ve kendini çok farklı bir dünyada buluyor. Bölümleri 20 dakikadan oluşan bu dizi bana keşke süreleri daha uzun olsun dedirtmeyi başardı.

Warrior Run

Bir önceki dizi tavsiyemdeki gibi bu dizimizde de genç bir kızın başından geçenleri izliyoruz. Genç kızımız gözlerini morgda açıyor . Daha şaşkınlığını üzerinden atamadan kendisinin süper güçlerinin olduğunu fark ediyor ve kendisini bir anda farklı bir dünyada kötü ve iyinin arasında savaşırken buluyor. Diziyi izlerken çok üst kalitede bir dizi olmamasına rağmen bu tarz konular benim ilgimi çektiği için bana dizi iyi geldi. Zira bu tarz filmlerde güçleri olan kişilerin bu güçlerini tanıma süreçleri ve şaşkınlıkları beni nedense hep etkilemiştir.

Ragnarok

Bir solukta çıktığı sezonları izleyen birisi olarak Ragnarok’ın yeri bende ayrıdır. Geçtiğimiz günlerde ikinci sezonu da Netflix’te yayınlanan Norveç dizisi sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada büyük ilgi gördü.

Bu dizimizde annesi ve kardeşiyle tekrar yaşadıkları Norveç kasabasına geri dönen genç bir çocuğun hikayesini görüyoruz. Babasını kaybettikleri kasabaya geri dönen Magne, daha kasabaya döner dönmez kendisinde özel güçleri olduğunu fark eder. O güne kadar gözlük kullanan Magne artık gözlüğe ihtiyaç duymaz. Çok hızlı koşabiliyor, attığı çekiç binlerce metre öteye gidebiliyor ve çok güçlü bir genç haline gelmiştir.

Dizide İskandinav tanrılarının kendi aralarındaki savaş işleniyor. Dizi aynı zamanda iklim değişikliği de dahil olmak üzere birçok sosyal konuya değiniyor ve dikkat çekmeyi başarıyor. Kendisine has tarzı, konusu ve oyuncu kadrosuyla belki de son birkaç yılın tarzında en iyi dizilerinden biri olduğunu söyleyebilirim.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın