DOLAR 32,4737 0.19%
EURO 34,5709 0.2%
ALTIN 2.474,55-0,33
BITCOIN 2054205-4.98134%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Berru Tural “müzikten sonra oyunculukta da varım” dedi!

ABONE OL
14 Eylül 2020 03:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Final’, ‘İntikam’, ‘Aşk Engel Tanır mı’, ‘Hiç İyi Değilim’ şarkılarıyla pop alemine renkli ve kalıcı izler bırakmayı hedefleyen Berru Tural, yeni teklisi ‘Aşk Esiyor’ ile istediği başarıyı yakalamaya başladı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken genç popçu bazı yeni başlayacak dizilerden gelen teklifleri değerlendirmek için senaryolarını okumaya başladı. Bu işi layıkıyla yapmak için oyunculuk derslerine Altan Gördüm ve Vhaide Perçi’den almaya hazırlanan Berru Tural bir yandan da yeni single için stüdyo çalışmalarına devam ediyor.

Pandemi yasaklarının ardından Kaş, Çeşme ve en son Bodrum’da kısa tatiller yaparak  yeni sezon için güç toplayan Berru Tural, sıkı bir sinema izleyicisi olduğunu ve kalbinde sağlam ve güçlü bir kadrosu olan sinema filminde yeteneğini sergilemek olduğunu dile getirdi.

Kalıplara sığmayı sevmeyen, sunduğu işlerle dikkatleri çekmeyi başaran Berru Tural, kendi ruhundaki titreşimleri vokal kaydını yaptığı andan itibaren yüksek duyguda söyleyerek, tek seferde kaydetti.

‘Aşk Esiyor’un video klibi Şile’nin köyleri ve ormanlık alanlarda çekildi. Klibin yönetmenliğini ve kurgusunu Efe Cansoy üstlendi. Sıcak renklere sahip video klipte Tural’a, kamyonet arkasında çekilen sahnelerde yakın arkadaşının köpeği eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.