TRT 1’in iddialı dizisi “Masumlar Apartmanı” bugün izleyicisiyle buluşuyor

TRT 1 yine iddialı bir diziyi daha seyircisiyle buluşturuyor...

TRT 1 yeni sezona birbiri ardına iddialı dizilerle girerken bu sezonun en çok ses getirecek dizilerinden biri olan TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” ekran yolculuğuna başlıyor. “Masumlar Apartmanı” adlı dizi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken ilk bölümün videosu yayınlandı.

“Masumlar Apartmanı” adlı dizinin konusu gerçek bir öyküden yola çıkarak uyarlanmış ve dizinin oyuncu kadrosu Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanarak hazırlanan, güçlü oyuncu kadrosu başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerden seçildi.

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümünde neler olacak?

Ciddi takıntıları olan Safiye ve Gülben adlı iki kardeşin evlerinde pamuk ipliğine bağlı bir yaşamları vardır. Evde kardeşleri Han olmadığı zamanlarda her şey birbirine girmektedir. Han o gün işten çıkıp eve gitmek ister. Gitmediği takdirde evde yine ciddi bir kriz çıkacaktır. Han evine gitmek isterken birden karşısına çıkan İnci yüzünden bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Kazadan kendisini sorumlu tutan İnci hastanede yanında refakatçi olarak kalacak kimsesi olmadığı için Han’ın yanında refakatçi olarak kalır. Hastane odasında aralarında birdenbire bir şeyler geçmeye başlar. Ama ikisi de ilk adımı atamaz. Sabah hastaneden bir daha birbirleriyle görüşmeyeceklerini düşünerek ayrılırlar. Ama bu düşündükleri gerçekleşmez ve yolları bir kez daha kesişir ve bir sonraki karşılaşmaları sadece onların değil aynı zamanda her ikisinin de ailelerinin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

İLK BÖLÜM FRAGMANI

Bir yanıt yazın