Ünlü oyuncu Halil Kumova’nın ölüm nedeni Covid-19 çıktı

Sermiyan Midyat usta oyuncu Halil Kumova'nın ölüm nedeni sosyal medyadan duyurdu...

2 gün önce Malatya’da yeni başlayan bir dizinin çekimleri için kurulan sette 64 yaşındaki başarılı oyuncu Halil Kumova rahatsızlanarak hastaneye kaldırılırken hastanedeki doktorların tüm çabalarına rağmen zatürreye bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Halil Kumova’nın ölümünün ardından ünlü sanatçının Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenilirken, ünlü oyuncunun ölüm haberinin ardından sette diğer oyunculara ve set çalışanlarına yapılan Covid-19 testi sonrasında 4 kişinin daha Covid-19 test sonucu pozitif çıktı.

Dizinin başrol oyuncularından Sermiyan Midyat bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “kendisi için yapılan Covid-19 test sonucunun negatif çıktığı, sette rahatsızlanarak hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu ve değerli ağabeyimiz Halil Kumova’nın vefat nedeni Covid-19 olası vaka şeklinde belgelenmiştir. Bu sebeplerden dolayı şahsıma yapılan Covid-19 test sonucu negatif çıkmıştır” notu ile birlikte kendisine yapılan PCR test sonucunun fotoğrafını da paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir