DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20805394.94529%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başarılı yönetmen Buğra Karaçam’ın avukatından basın açıklaması geldi
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Başarılı yönetmen Buğra Karaçam’ın avukatından basın açıklaması geldi

Başarılı yönetmen Buğra Karaçam’ın avukatından basın açıklaması geldi

ABONE OL
5 Mayıs 2022 15:38
Başarılı yönetmen Buğra Karaçam’ın avukatından basın açıklaması geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerin başarılı yönetmenlerinden Buğra Karaçam geçtiğimiz günlerde Iraklı şarkıcı Ömer Süleyman’ın bir çalışması için Urfa’da klip çekti. Çekilen klip sonrası İstanbul’a geri dönen ikiliden Iraklı şarkıcı Ömer Süleyman hakkında YPG suçlaması nedeniyle gözaltına alındı ve yapılan sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Yaşanan olayın sosyal medyada bazı kişiler tarafından paylaşılmasının ardından sosyal medyada linçe uğrayan ünlü yönetmen Buğra Karaçam yaşanan linç sonrasında sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak “Ömer Süleyman ile sadece bir klip konusunda iş hukukumuz vardı. Ömer Süleyman’ın gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada birçok kişi ağır hakaretlere varan paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Yaşanan olaylar sonrasında başarılı yönetmenin hem babası ve aynı zamanda avukatı olan Ziya Karaçam bir basın açıklaması yaptı.

Ziya Karaçam yaptığı basın açıklamasında “Basın ve yerel gazetelerde Yönetmen olarak isminden bahsettiren müvekkilim Abdullah Buğrahan Karaçam Iraklı Şarkıcı Ömer Süleyman’ın Urfa da çekmiş olduğu bir klibinden dolayı sosyal medyada ağır hakaretlere ve tepki almasına sebep olan olay Iraklı sanatçı Ömer Süleyman’ın YPG suçlaması ile göz altına alınıp serbest bırakılmasıdır. Müvekkil yönetmen A. Buğrahan Karaçam ile Iraklı şarkıcı Ömer Süleyman arasındaki ilişki klip yönetmeni ve sanatçı ilişkisidir. Müvekkilime sosyal medya üzerinden haksız saldırı ve hakaret içerikli saldırı yapan kişileri yasal yollardan haklarında suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.” İfadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.