Baran İmamoğlu’ndan yeni tekli “Hasret”

Baran İmamoğlu’ndan yeni tekli “Hasret”

 “Açsın Yapraklarım” ve “Sonbahar” adlı şarkılarıyla Türk Rock Müzik dünyasına sesini duyuran başarılı müzisyen Baran İmamoğlu alternatif rock türündeki yeni teklisi “Hasret” i bağımsız olarak yayınladı.

Sözü, müziği ve düzenlemesinin bir kısmı Baran İmamoğlu’na ait olan şarkının düzenleme, mix ve mastering çalışması enstrümantal albümleriyle bilinen başarılı hard rock ve blues gitaristi Mert Yücel’e ait. Klibi “Baran İmamoğlu” YouTube kanalında yayınlanan şarkının klip yönetmenliğini ve kapak görselini ödüllü kısa filmleri ile bilinen başarılı yönetmen Muhammed Sönmez üstleniyor. Klibin yapımcılığı ise ödüllü kısa filmleriyle bilinen başarılı yönetmen Enes Akdağ’a ait.

Baran İmamoğlu, Hasret’i şu sözlerle anlatıyor:

“Hasret, uzun bir süre önce çok sevdiği bir kişiyi kaybeden bir adamın kaybettiği kişiye karşı derin özlemini ve bu özlemden ötürü yaşadığı çaresizliği anlatır. Bu adam zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bir zamanın içerisinde hapsolur ve o zaman içerisinde, sevdiği kişiye asla ulaşamayacağını bilmesine rağmen çaresizlikle o kişiyi arar, ona haykırır ve yanında olmasını ister. Onun için zaman hep gece akar ve asla sabah olmaz. Çünkü hasret dolu bir gecenin karanlığında kendini kaybeder, kaybettiği kişiyi düşünür ve onu çaresizlikle bekler.”

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın