DOLAR 32,5887 0.27%
EURO 34,8335 0.1%
ALTIN 2.487,650,15
BITCOIN 20710864.15006%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Aylin Taşar ve Barış Özkırış ikilisinden “Labirent”

Aylin Taşar ve Barış Özkırış ikilisinden “Labirent”

ABONE OL
26 Aralık 2021 21:53
Aylin Taşar ve Barış Özkırış ikilisinden “Labirent”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü besteci Aylin Taşar ve Barış Özkırış’ın müzikal birlikteliği “Labirent” adlı yeni single çalışması tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Aylin Taşar geçtiğimiz dönemlerde Ajda Pekkan, Bengü, Hande Yener ve Nilüfer gibi Türk pop müziğinin büyük seslerine şan eğitmenliği yaparken daha öncede söz yazarı ve şarkıcı Barış Özkırış ile “Hayal” adlı bir şarkıda beraber olmuşlardı.

Türk pop müziğine farklı bir soluk getirmek için bir araya gelen Aylin Taşar ve Barış Özkırış hazırladıkları yedi şarkılık projenin “Hayal”, “Ayin”, “Gece Hayvanları”, “Harbiye” ve “Tekdüze” adını verdikleri teklilerini geçtiğimiz aylarda yayınlayan başarılı ikili, projenin altıncı şarkısı olarak “Labirent” i seçti.

“Labirent” Pandemiyi Anlatıyor!…

Sözleri Barış Özkırış tarafından pandemi öncesinde yazılan şarkının bestesi Aylin Taşar imzası taşıyor. Mert Tunçmakas ’ın aranjörlüğünü yaptığı şarkının klip yönetmenliğini ise Fuzule Tezcan üstlendi. Proje için Bora Gökhan’ın objektifine poz veren ikili, “Labirent”in pandemi dönemini anlatmasıyla bir nevi kehanet niteliğinde bir şarkı olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.