Avşar kızı sahne özlemine Bodrum’da son verdi

Avşar kızı sahnenin tozunu attırdı...

Uzun bir aranın ardından ünlü sanatçı Hülya Avşar, Bodrum’da Günay Restaurant’da sahne aldı.
 
Avşar kızı sahneye Özlem Kaya tarafından hazırlanmış bir elbise ile çıkarken kendisini izlemeye gelenlere Türk Sanat müziği ağırlıklı repertuvarıyla konuk etti. Gecede gösterdiği muhteşem performansı ve neşeli halleriyle normalleşme sürecinde sevenlerine harika bir gece yaşatırken Hülya Avşar’ı bu gecede Vuslateri, Cenk Eren, Alpay-Gaya Başaran, Ercan-Jale İşal, Sarp Yaman, Canan Yaka-Ergin Tanca, Murat Karaboa, Korhan-Demet Öniz ve Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu yalnız bırakmadılar

ALİŞAN’A SAHNEDEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ YOLLADI

Bu gece Günay sahnesinde Alişan ile birlikte sahne alacaktık ama maalesef Alişan geçirdiği kaza nedeniyle bu gece bizlerle olamayacak diyen Avşar kızı “Verilmiş sadakaları varmış, geçirdikleri kazayı duyunca şok oldum. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

GONCA VUSLATERİ’Yİ SAHNEYE DAVET EDEREK ROMAN HAVASI OYNATTI

Konserinin sonlarına doğru sahnede dans eden Avşar, kendisinden roman havası oynamasını isteyen hayranına seslenerek “Ben roman oynamayı bilmiyorum aramızda Gonca Vuslateri var o gösterirse oynarız” diyerek güzel oyuncuyu sahneye davet etti. Avşar’ı kırmayarak sahneye çıkan Vuslateri, başarılı sanatçıyla birlikte karşılık roman havası oynayarak hünerlerini sergilediler. Roman havası oynadıktan sonra Gonca Vuslateri’ye takılarak “Bu nasıl yanmak Ne giydin de böyle yandın? Düşüncelerini Vasfiye teyze olsan bana şu anda hangi duygularla ne söylemek isterdin?” diyen Hülya Avşar, herkesi tebessüm ettirirken, Avşar kızının bu sözleri üzerine Gonca Vuslateri, eline mikrofonu alarak Vasfiye olsam şöyle derdim. “Dedikodu yaparken yandı be yavrum belli değil mi? Ne çektin be Hülya aman sende” diyerek salondaki herkesi kahkahaya boğdu.

CENK EREN’LE BİRLİKTE “GÜLÜM BENİM” ŞARKISINI SÖYLEDİ

Gonca Vuslateri’nin ardından Cenk Eren’i sahneye davet eden Avşar, beraber “Gülüm Benim” şarkısını soylediler.
 
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Hülya Avşar, programını alkışlar eşliğinde noktaladı.

Bir yanıt yazın