DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0.58988%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Asuman Dabak’tan büyük sürpriz

ABONE OL
13 Temmuz 2020 15:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok karaktere can veren başarılı oyuncu Asuman Dabak, sürprizler ve orijinal karakterlerle dolu oyunculuk kariyerinin yanı sıra şimdi de bambaşka ve yepyeni bir proje ile bu sefer müzikseverlerin karşısında!

Bu kez şarkıcı olarak hayranlarının karşısına çıkıyor

Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği bir sağlık sorunu nedeniyle ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlayan Asuman Dabak, bu listenin ilk sıralarında yer alan maddesini Hayat Bi’ Gün şarkısını seslendirerek tamamladı.

Hayat Bi’ Gün

Hayat Bi’ Gün şarkısı, anı yaşa mottosundan ziyade yaşamın hakkını vermeyi ve kendini sevmeyi vurguluyor. Başkalarını mutlu etmek yerine insanın önce kendini mutlu etmesi mesajıyla yola çıkılan Hayat Bi’ Gün şarkısı, adeta hayatımızın değerini hatırlatma marşı niteliğinde…

Müzik sektörünün önemli söz yazarı ve bestecilerinden Murat Güneş’in Asuman Dabak’ı düşünerek ve özel olarak kaleme alarak söz ve bestesine imzasını attığı şarkı, Asuman Dabak’ın röportajlarından ilham alınarak yazıldı.

Şarkının düzenlemesi Cem Öğet tarafından yapılırken, klip yönetmenliğini Adil Akbay, görüntü yönetmenliğini ise Cem Çançin üstleniyor.

Asuman Dabak’ın Hayat Bi’ Gün şarkısı ve klibi, 14 Temmuz itibarıyla Rinata Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.