“Aile Çıkmazı” filmi 15 Mart’ta seyircisiyle buluşacak

“Aile Çıkmazı” filmi 15 Mart’ta seyircisiyle buluşacak

“Aile Çıkmazı” filmi, akademisyen bir çiftin arkeolojik kazı sırasında buldukları heykelin peşinde yaşadıkları maceraları konu ediniyor. Film, başrollerini Ferit Aktuğ, Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven ve Ruhi Sarı’nın paylaşıyorlar.

AKC film tarafından yapılan filmde yönetmen koltuğuna Emre Bahadır Çırakoğlu’nun otururken filmin yapımcılığını ise Özgür Akçay üstlendi. “Aile Çıkmazı” filmi ayrıca Azerbaycan ve Avrupa’daki sinema salonlarında da izleyiciyle buluşacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven ve Ruhi Sarı gibi isimlerin yanı sıra Alper Baytekin, Burcu Cavrar, Esra Kılıç, Sercan Gülbahar, Sarp Bozkurt, Melis İşiten ve çocuk oyuncular Mina Akdin ile Ahmet Hakan Ünal da yer alıyor.

Aile Çıkmazı filminin konusu

Ayşe ve Hakan, arkeolojiye tutkulu bir çifttir. Mısır’da bir kazıya katılan çift, burada paha biçilmez bir heykel keşfeder. Bu keşif, onları hem heyecan verici bir maceraya hem de kahkahalara boğacak bir dizi olayın içine sürükler. Heykeli ele geçirmek isteyen bir grup, Ayşe ve Hakan’ın peşine düşer. Aile, heykeli korumak için hem bu grupla mücadele etmek hem de aile içi sorunlarıyla uğraşmak zorundadır.

 

Bir yanıt yazın