2019 yılının ilk bombası “Çiçero” olacak

11 Ocak'ta vizyona girecek olan Çiçero isimli filmin ne kadar gişe yapılacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Senaryosunu Alican Yaraş’ın yazdığı, yönetmenliğini SerdarAkar’ın yaptığı yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği, başrollerde Erdal Beşikçioğlu, Sarp Levendoğlu, Mustafa Üstündağ, İnan Konukçuoğlu, Burcu Biricik ve Gözde Kansu gibi isimlerin yaptığı Çiçero 11 Ocak’ta vizyona girecek.

Türk sinema tarihinde çok nadir olarak yapılan casusluk konusu işlenen filmde 2.Dünya Savaşı yıllarında Çiçero kod isimli Elyesa Batna Türk hükümetinin verdiği görev sonucu İngiliz Büyükelçiliğine uşak olarak çalışmaya başlar.Büyükelçilikte bir çok bilgiye ulaşan Çiçero para karşılığı Almanlara casusluk yapmaya başlayınca savaşın gidişatını bir anda değiştirir.

Yapımcı Mustafa Uslu geçtiğimiz yıl Ayla filmi ile yaklaşık 5 milyon izleyiciyi ulaşmış, ardından Müslüm adlı filmle 6 milyon civarında sinemasevere ulaştı ve film halen izlenirken şimdiden Çiçero filminin ne kadar gişe yapılacağı konuşulmaya başlandı.

Filmin çekimleri için hiç bir masraftan kaçınmayan Uslu daha önce yaptığı açıklamalarda Çiçero filmi çok büyük bir proje ve çok büyük ciddi bir yatırım yapıldı. Bu proje gerçekten çok kıymetli. Gerçekten bir Türk ajan mı 2.Dünya Savaşının kaderini değiştirdi. Bana göre Çiçero Kaşıkçı Elması kadar ciddi ve kıymetli bir iş” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

HABER : Kamil HIZER

Bir yanıt yazın