Zor günler yaşayan Arda Turan’da çocukları ile mutluluk pozu

Zor günler yaşayan Arda Turan’da çocukları ile mutluluk pozu

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan’a en büyük parayı kaptıran Arda Turan’dan çocukları ile mutluluk pozu. Yüksek fon vaadiyle 13 milyon dolar kaptıran ve zor dönemden geçen ünlü futbolcu çocukları ile olan fotoğrafına şükür,kalp ve nazar boncuğu emojileri koymayı ihmal etmedi.

DurakMedya’da yer alan habere göre İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve biranda Türkiye’nin gündemi meşgul eden dolandırıcılık davasının en büyük mağduru Arda Turan çocukları ile mutluluk pozu verdi. Dolandırıcılık olayı hakkında sessizliğini koruyan ünlü futbolcu eşinin çektiği fotoğrafı paylaştı. Zor bir dönemden geçen ünlü futbolcu çocukları ile olan fotoğrafına şükür,kalp ve nazar boncuğu emojileri koymayı ihmal etmedi.

Ne olmuştu

Bankacı Seçil Erzan başta Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi eski futbolcu ve yeni teknik adamların yüklü paralarını yüksek getirili fona yatırım vaadiyle aldığı iddia edilmiş çok sayıda mağdurun olduğu ortaya çıkmıştı

Bir yanıt yazın