DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23066912.4094%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Zeynep Bastık en büyük hayalini açıkladı

Zeynep Bastık en büyük hayalini açıkladı

ABONE OL
12 Mart 2021 09:42
Zeynep Bastık en büyük hayalini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, sevilen şarkıcı Zeynep Bastık oldu.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümüne sesiyle herkesi büyüleyen yetenekli şarkıcı Zeynep Bastık, samimi itirafları ve neşeli tavrıyla damgasını vurdu.

Müzikle iç içe bir çocukluk geçirdiğini anlatan genç şarkıcı, ailede müzikle ilgilenen çok insan olmasının kendi müzik kariyerindeki yolculuğu için de oldukça önemli olduğunun altını çizdi. İbrahim Selim’in “Bu konuda desteklenecek kadar şanslı bir çocuk olmasaydın sence hayatın nasıl olurdu?” sorusu karşısında ise, “Desteklenmiş olmamın kesinlikle bir şans olduğunu biliyorum, bu şansa sahip olmayan pek çok çocuk var ne yazık ki günümüzde. Bunun kıymetinin farkındayım.” Sözleriyle yanıt verdi.

Aslen İzmirli olan güzel şarkıcı, İstanbul’a geliş süreciyle ilgili olarak “Bu söyleyeceğimi pek çok arkadaşımın da destekleyeceğini düşünüyorum. İzmir’deyken İstanbul için çok ürkütücü bir imaj yaratılıyordu. “Orası kurtlar sofrası” denilerek sürekli bir negatif algı yaratılıyordu. Ancak ben geldikten sonra çok travmatik şeyler yaşadığımı söyleyemem. Bunda elbette Murat Dalkılıç ve ekibinin de payı büyüktür benim açımdan.” Sözleriyle Murat Dalkılıç’a vefasını bir kere daha dile getirdi.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren güzel şarkıcı, “Yaptığın coverlardan keşke benim şarkım olsaydı dediğin bir şarkı oldu mu?” sorusuna hiç düşünmeden verdiği “Tarkan’ın “Gitti Gideli” şarkısı keşke benim olsaydı dedim.” Cevabıyla herkesi şaşırttı. Programın aynı bölümünde pandemi sürecinde kendisinde keşfettiği yanlarından da bahseden genç ve güzel şarkıcı “Spor yapma konusunda istikrarlı olabildiğimi keşfettim. Benim için sporda istikrarlı olmak hep zor bir şeydi.” Sözleriyle pandeminin hayatına sporu sokmasına yönelik artılarını ifade etti.

Bir yıldır üzerinde çalıştığı ilk albümünün birkaç ay sonra çıkacağını da ilk kez açıklayan güzel şarkıcı, albümde yer alan iki şarkının klip çekimlerinin tamamlandığının müjdesini de verdi. 15 yaşında Anadolu Ateşi dans grubuyla sahneye çıktığını anlatan genç şarkıcı, şarkılarının kliplerinde bol bol dans ettiğini de ifade etti.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.