İpek Tanrıyar kanayan bir yaraya parmak bastı!

İpek Tanrıyar Dünya Kadınlar Günü için yaptığı paylaşımla bazı kişileri rahatsız etse de, Türkiye'nin kanayan yarasına farklı bir bakış açısı da getirdi.

İpek Tanrıyar kanayan bir yaraya parmak bastı!

8 Mart gününün Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla ünlü manken ve tiyatro oyuncusu İpek Tanrıyar sosyal medya hesabından yaptığı “İşi gücü süslenmekten, kendini teşhir etmekten, dudak büzmekten öteye gidemeyen kadınlar sizin de gününüz kutlu olsun, az ötede oynayın” şeklindeki paylaşımına takipçilerinden büyük destek gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Uçan Kuş ekranlarında Lerzan Mutlu’nun sunduğu programa dün konuk olan İpek Tanrıyar canlı yayında sosyal medyada bazı kesimler tarafından tepki gören paylaşımını neden söylediğini açıkladı.

İpek Tanrıyar “Ülkemizde bu kadar kadın cinayetleri yaşanırken , sabah sosyal medyada gördüklerimden sonra ‘Ne kadar işe yaramaz kadın var’ dedim. Bazı kadınlar, hiç işi gücü yok bugün nasıl süslensem de sosyal medyaya fotoğraf koysam diye gördüklerimin üstüne bende o bazı kesimler tarafından tepki çeken ama büyük bir çoğunlukla destek mesajları gelen paylaşımı yaptım” dedi.

Anneler Günü paylaşımlarına olumlu baktığını söyleyen İpek Tanrıyar çünkü “Onların hepsi üreten, örnek kadınlar” diyerek kadınlar hakkındaki görüşünü belirtti.

Bir yanıt yazın