Zerrin Özer’den yaş gününe özel single sürprizi “Yamalı Yüreğim”

Zerrin Özer’den yaş gününe özel single sürprizi “Yamalı Yüreğim”

Zerrin Özer söz ve müziği Mustafa Arapoğlu’na ait olan “Basit Numaralar” şarkısı ile yakaladığı başarıyı tescillercesine yine söz ve müziği Mustafa Arapoğlu’na ait olan “Yamalı Yüreğim” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

 

Yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği söz ve müziğini Mustafa Arapoğlu’nun yazdığı genel koordiatörlüğünü Selim Seven’in üstlendiği “Yamalı Yüreğim” adlı şarkısını Zerrin Özer’in doğum gününde tüm dijital platformlardan yayınlanması da büyük sürpriz oldu.

 

Zerrin Özer hareketli bir şarkıdan sonra bu kez slow bir şarkı ile müzikseverlerle ve hayranlarıyla buluşurken başarılı sanatçı klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Enes Bilal Taşçı otururken klip İstanbul’da çekildi.

Yeni çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Zerrin Özer “ Gösterilen ilgiden ve özellikle “Basit Numaralar” şarkısı ile genç kuşağında Zerrin ablası olmaktan oldukça mutluluk duyuyorum.Hem yeni şarkımın heyecanı hem de doğum günüm olması münasebetiyle iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Buradan beni seven, bana değer veren ve beni hiç yalnız bırakmayan dinleyicilerime de teşekkür etmek istiyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın