Zamansız Söyleyişiler kitabının lansmanı gerçekleşiyor

Zamansız Söyleyişiler kitabının lansmanı gerçekleşiyor

Zamansız Söyleşiler’e, Türkiye’nin önde gelen kurumlarındaki liderlerin pandemi dönemini nasıl yönettiklerini, neler yaşadıklarını, değişime nasıl adapte olduklarını, kendilerinin ve çalışanlarının motivasyonlarını nasıl koruyabildiklerinin merakı ile başlamıştık.

PWN İstanbul üyesi veya eşitlik elçisi on beş lider; Mustafa Cem Açık, Güldem Berkman, Damla Birol, Ahmet Dördüncü, Hüseyin Geliş, Beril Koparal, Levent Kömür, Türkân Özilhan, Canan Özsoy, Ahmet Pura, Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Tankut Turnaoğlu, Murat Yeşildere ve Ahmet Zeytinoğlu ile bu çizgide yaptığımız samimi röportajlar geleceği şekillendirecek yol haritalarına dönüştü.

Şimdiden büyük bir ilgiyle karşılanan kitabımızın telif gelirlerini yine kız çocukları ve kadın istihdamı üzerine projelerde değerlendireceğiz. Bu amacımızı öncelikli olarak paydaşımız olan YenidenBiz Derneği ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Geleceğin liderlerine katkı sunacağına inandığımız kitabımızın lansmanını; en başından itibaren kitabı birlikte yayına hazırladığımız ve kitapta PWN İstanbul penceresinden pandemi dönemini kaleme alan Sevgili Sevda Solak’ın moderasyonunda, Zoom Platformu üzerinden 8 Nisan 2021, Perşembe Günü saat 10:30’da “Zamansız Söyleşiler” paneli ile gerçekleştirecek…

Bir yanıt yazın