Yönetmen Veysi Akkaya’nın, Müslüm Gürses ile aynı kaderi yaşadığı ortaya çıktı.

Yönetmen Veysi Akkaya’nın, Müslüm Gürses ile aynı kaderi yaşadığı ortaya çıktı.

Müslüm Gürses’in öldükten sonra kliplerini çeken yönetmen sanatçı ile aynı kaderi yaşamış

” Müslüm baba gibi bende öldü sanılarak 2 saat morgda kaldım”

Müslüm Gürses’in öldükten sonra kliplerini çeken yönetmen Veysi Akkaya’nın sanatçı ile aynı kaderi yaşadığı ortaya çıktı. Müslüm Gürses gibi morgda 2 saat kalan Akkaya ” Müslüm baba ile ortak noktamız morg oldu. Sonra da öldükten sonra kliplerini çekmek oldu” dedi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın özel haberine göre ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in öldükten sonra bir çok şarkısını kliplendiren yönetmen Veysi Akkaya’nın sanatçı ile aynı kaderi yaşadığı ortaya çıktı. Müslüm Gürses’in 1978’te Tarsus’tan Adana’ya giderken ağır bir trafik kazası geçirerek şoförle birlikte öldü sanılarak morga konulmasının benzer bir olayını kliplerini çeken yönetmen Veysi Akkaya yaşadı. Akkaya ” Bende Müslüm Gürses gibi bir trafik kazası geçirdim. Ve öldü sanılarak morga konuldum. 2 saat sonra tabula koyacakken kusunca ölmediğimin farkına vardılar. Yani Müslüm baba ile ortak noktamız ikimizin de morg macerasının olması” dedi.
Klip yönetmeni Akkaya ,Müslüm Gürses’in ” Sevilmeden yaşanır mı” , “Borç mutluluk istiyorum”, “Daha yokluğunun ilk akşamında” kliplerini çekti.

Bir yanıt yazın