DOLAR 32,3703 0.15%
EURO 34,9665 -0.31%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 22800170.39872%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yirminci Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi

Yirminci Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi

ABONE OL
18 Şubat 2023 13:12
Yirminci Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı kampanya kapsamında toplanan yardımlar bölgeye gönderilerek depremzedelere ulaştırılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ilk gününden beri bölgeye desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, yardımların bulunduğu yirminci tırı da Hatay’a gönderdi. Başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde vatandaşlar tarafından getirilen yardımların deprem bölgesine sevkiyatı yapılırken, giden tırdaki malzemeler de afetzedelere ulaştırılıyor. Depremin başladığı ilk andan itibaren toplanan ısıtıcı, battaniye, bebek bezi, giyim, çadır, yatak ve gıda malzemelerinin bulunduğu tırların yanı sıra bölgeye hijyen malzemeleri, konteyner duş ve tuvaletler de gönderildi. Ekipler, tırlarla gelen yardımları Hatay’ın köylerini de tek tek gezerek afetten etkilenen vatandaşlara dağıtıyor.

“Onların yanındayız”

Yardımların bundan sonraki süreçte de gönderilmeye devam edeceğini söyleyen Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Md. Vekili Murat Boduroğlu, “Depremin ilk anından itibaren Esenyurt Belediyesi olarak 7’den 70’e kenetlendik. Bugün yirminci tırımızı depremzedelerimize gönderiyoruz. Ekiplerimiz orada bu yardımları karşılayıp köy köy dağıtıyor. Yirminci tırımızın üçü banyo ve hijyen malzemeleri olarak gönderildi. Bundan sonra da göndermeye devam edeceğiz. Deprem bölgesinde ve deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımıza da yardımlarımız devam ediyor. Dün olduğu gibi bugün de onların yanındayız, yarın da yanlarında olacağız” dedi.

 

 

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.