DOLAR 32,5066 0.28%
EURO 34,6117 0.25%
ALTIN 2.502,560,80
BITCOIN 2040660-2.60736%
İstanbul
23°

AÇIK

21:18

YATSIYA KALAN SÜRE

Yıpranmış saçlar için altın öneriler

Yıpranmış saçlar için altın öneriler

ABONE OL
20 Ekim 2020 20:55
Yıpranmış saçlar için altın öneriler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazın sona ermesi ve sonbaharın kendini hissettirmesiyle birlikte yıpranan saçlar kadınların kabusu haline gelebiliyor. Kuru ve hasarlı saçlar yaşanan hava değişimi nedeniyle kendini onarmakta zorlanırken eski canlılığını da her geçen gün daha da yitirebiliyor. Ancak mevsim geçişinin saçlarda yaşattığı tüm bu olumsuzlukların önüne geçmek küçük ipuçlarıyla mümkün. Kadınların kişisel bakım ürünleri kategorisindeki vazgeçilmez markası Remington uzmanları tüm bu önerileri saçlarıyla mutsuz bir sonbahar geçirmek istemeyen kadınlar için sıralıyor.

Sağlıklı Saçlar için Sağlıklı Beslenin

Deniz, havuz ve güneş gibi etmenlerle birlikte yaz aylarında zayıflayan saçların öncelikle güçlendirilmesi gerektiğini belirten uzmanlar sağlıklı saçlar için sağlıklı beslenmenin önemli olduğunun altını çiziyor. Özellikle vitamin değeri yüksek besinlerin ve su tüketiminin dengeli şekilde olması durumunda saçlar cansız görüntüsünden kurtularak doğal ve güçlü bir görünüm kazanabiliyor.

Kendiniz Kadar Saçlarınızı da Besleyin

Vücut kadar saçların da önemle beslenmesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar doğru ürünlerle doğru aralıklarla saç bakımının yıpranan saçlara doğal bir canlılık kattığını belirtiyor. Özellikle zengin içeriğiyle dikkat çeken hindistan cevizi yağı, keten yağı, badem yağı ve argan yağı gibi doğal yağlar ile saçlar doğal ve güçlü bir görünüm elde edebiliyor.

Hindistan cevizi yağı, hasarlı saçları onarırken aynı zamanda da saç tellerine esneklik kazandırmaktadır.

Keten yağı, kırık oluşumunun önüne geçerken saçların uzama evresinde önemli bir yardımcıdır.

Badem yağı, zengin içeriğiyle saçları diplerden besleyerek güçlendirir.

Argan yağı, vitamin açısından zengin içeriğiyle hasarlı saçları onarırken ayrıca saçlar için kaplama görevi de üstlenmektedir.

Saçlarınızı Şekillendirirken Besleyen Ürünler Tercih Edin

Sonbahar mevsiminde de kadınların oldukça bakımlı saçlara sahip olabileceğini belirten Remington uzmanları bunun için saç bakımı kadar saç bakım ürün tercihinin de önemini vurguluyor. Saçlara profesyonel bir parlaklık kazandıran Remington’ın benzersiz ürünü Shine Therapy PRO Saç Düzleştirici, parlak saçlar için 3 farklı teknolojiyi bir arada barındırıyor. Gelişmiş seramik kaplama, süper iyon teknolojisi ve profesyonel ısı sistemine sahip Shine Therapy PRO, çok kısa sürede saçları düzleştirip kıvrımlardan kurtararak en üst düzey parlaklığı sağlıyor. Sahip olduğu yüksek parlaklık teknolojisinin yanı sıra gelişmiş seramik plakaları ile de dikkat çeken Shine Therapy PRO, her geçişte saçlara Fas argan yağı mikro bakım taneciklerini aktararak saça yumuşak ve ipeksi bir doku kazandırıyor. Profesyonel ısıtma sistemiyle ise işlem boyunca aynı sıcaklık değerini plakalarda muhafaza eden Shine Therapy PRO, kuaför salonu düzeyinde düzleştirme performansı sunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.