Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllüsü olarak gönülleri fethetmeye devam ediyor

Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllüsü olarak gönülleri fethetmeye devam ediyor

Hayatını neredeyse hayır işlerine adayan Yılmaz Morgül dur durak bilmiyor. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllü bireyi olarak kendisi adına bağışlanan tekerlekli sandalyeleri vakıf üyeleri ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya özen gösteriyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Engelsiz Yaşam Vakfı etkinliğine katılan Yılmaz Morgül bu önemli günde vakfın önemli bağışçılarından biri olan Örgü Hobi Kampı sahibesi Özlem Öztepe tarafından yapılan bağış ile alınan akülü tekerlekli sandalye Beykoz’da ikamet eden doğuştan %91 engelli paraparezi hastası 68 yaşındaki Zeynep Demirci’ye verildi

Yılmaz Morgül ve Engelsiz Yaşam Vakfı kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan ve Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat engelli olan Zeynep Demirci’yi birlikte ziyaret ettiler.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Yılmaz Morgül “ Yılın son günleri yaklaşıyor ve bu yıl birçok engelli bireye tekerlekli sandalyelerini ulaştırmanın mutluğunu yaşıyoruz. Sayısını hatırlamasam da bu konuda rekortmen olduğumuzu düşünüyorum. Allah bağışı yapanlardan ve bağışları ulaştıranlardan razı olsun. Çok mutluyuz” dedi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın