TV8 iddialı bir dizi için kolları sıvadı

TV8 iddialı bir dizi için kolları sıvadı

Birsen Altuntaş’ın haberine göre TV8 tarafından yapılan açıklama ile 2024 yılında “Aşka Düşman” adlı bir dizinin seyircisiyle buluşacağının açıklanmasının hemen ardından bu kez de iddialı bir dizi için start verildiği bilgisine ulaşıldı.

 

Geçtiğimiz yıllarda başta ekranların fenomen dizisi “Çukur” olmak üzere Haluk Bilginer’li “Baba” ve “Tetikçinin Oğlu” dizilerinin senaristi olan Gökhan Horzum  TV8 ekranları için bir Netflix dizisi uyarlamasını hazırlamak için kolları sıvadı.

 

2018 yılında Netflix platformunda yayınlanan ve büyük ilgi gören İspanyol suç draması olan ülkemizde “Yetkisiz Hayat” adıyla yayınlanan Unauthorized Living adlı dizisini uyarlaması için çalışmalara başlaya Gökhan Horzum’un kaleme alacağı dizinin adının “Yetkisiz” olacağı ve yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturacağı öğrenildi.

 

Unauthorized Living adlı dizisinin konusu

 

Dizide olaylar aslında bir uyuşturucu baronu olan ama iş insanı görümündeki Nemo Bandeira’nın (Coronado) etrafında dönüyor. Nemo’nun hayatı Alzheimer hastalığı teşhisi konulmasının ardından değişiyor. Nemo şirketi ve ailesinin geleceği için bir veliaht belirlemeye karar veriyor.

Bir yanıt yazın