DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.496,180,48
BITCOIN 21272335.3581%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Yılın yerli E-ticaret oyun platformu ödülü Oyunfor’un

Yılın yerli E-ticaret oyun platformu ödülü Oyunfor’un

ABONE OL
27 Haziran 2022 09:53
Yılın yerli E-ticaret oyun platformu ödülü Oyunfor’un
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Elmas Ödül Töreni, iş ve sanat dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 6 Haziran 2022’de Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşti. Burcu Esmersoy’un ve Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı gecede Yılın Yerli E-Ticaret Oyun Platformu ödülünü oyunfor.com aldı.

Marka, iş, sanat ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı ve ödül kazandığı 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde, Türk müziğinin sevilen isimleri Demet Akalın ve Öykü Gürman konser verdi. Loca Orkestrası ve dans ekibi de bu özel gecede yer aldı.

Ratel Medya ve Luna Medya organizatörlüğünde gerçekleşen Uluslararası Elmas Ödül Töreni, her biri kendi sektöründe uzman olan jüri üyeleri tarafından belirlenmiş olan iş, sanat ve medya dünyasının ödül kazanan isimleri, ödüllerini Burcu Esmersoy’dan ve Yavuz Seçkin’den aldı.

2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde, global bir marka olma yolunda ilerleyen Oyunfor.com, Yılın Yerli E-Ticaret Oyun Platformu seçildi. Ödülü oyunfor.com adına Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu aldı. Dumanoğlu konuşmasında ¨Bu ödülü kazanmamızda katkısı olan tüm iş arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve bizi her platformda destekleyen Oyunfor kullanıcılarına teşekkür ediyorum.¨ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.