Yıldız Tilbe’den örnek davranış

Yıldız Tilbe 105 Kurban hissesi alarak bu kurbanların yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaşması için vekalet verdi.

Yıldız Tilbe yine çok konuşulacak bir olaya imza attı. Deniz Feneri Derneği’nin her yıl olduğu gibi bu yılda “Kurbanlarınız Yoksulların Bayramı Olsun” sloganı ile yurt dışında ve yurt içinde kurban kesimleri gerçekleştirecek.

Yıldız Tilbe geçtiğimiz aylarda kuraklık ile mücadele veren Afrika’nın bir çok ülkesinde annesi ve babası için su kuyuları açılmasını sağlamış ve bu konu hakkında kendisine sorulan sorulara “İnsani yardım faaliyetlerine devam edeceğini” açıklamıştı.

Yıldız Tilbe bu yıl yurt içinde ve yurt dışında kesilecek 105 kurban hissesi satın aldı ve bu kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması Deniz Feneri Derneği tarafından sağlanacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yeşilçam’ın emektar oyuncusu İbrahim Uğurlu “Yıldız Tilbe gönlü çok zengin, vicdanlı ve merhametli bir evladımdır. Kendisine bu bağışlarından dolayı yetimler ve garipler adına teşekkür ediyorum. Çok ulvi bir davranış sergilemiş ve tüm sanatçılara örnek olmuştur. Sağolsun, varolsun” dedi.

Bir yanıt yazın