Acun Ilıcalı’dan Seren Serengil’e ağır cevap

Acun Ilıcalı ve Seren Serengil arasında hukuk savaşı başlıyor.

İddialara göre Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu ile beraber Tv100 kanalında “Duymadık Demeyin” adlı programdaki işine son verilmişti. Bu iddiaların aksine Seren Serengil Ağustos ayının ilk haftasından itibaren Tv100’de Cengiz Semercioğlu ile beraber “Duymadık Demeyin” adlı programına geri döneceğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz hafta Tv8 ekranlarında yayınlanan “Gel Yazın Konuşalım” programının sunucusu Seray Sever’in “Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin!” diyerek bir çok kişinin ciddi tepkisini çekmişti.

Program sonrasında Seray Sever’in bu açıklamalarına sosyal medyada binlerce farklı yorum gelirken Seren Serengil’de kendisine ait sosyal medya paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda “İşte herkesi oturtursan oralara olacağı bu. Bu Tv8 magazin olayını yapamadı gitti. Fasulye almayacaksın diyen bir sunucuları var klas” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Bugüne kadar kolay kolay sosyal medya üzerinden yapılan polemiklere girmekten hoşlanmayan Acun Ilıcalı Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla Seren Serengil’e cevap verdi. Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda “Serengil’in kanalımızı karalamaya çalışmasındaki sebep kanalımızda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olabilir mi acaba” diyerek gülücükle paylaşımını bitirmişti.

Acun Ilıcalı’nın bu hamlesinden sonra Seren Serengil’in avukatı Esennur Ezgi yaptığı bir kamuoyu duyurusunda Acun Ilıcalı hakkında hukuki süreç başlatacaklarını açıkladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın