DOLAR 32,4028 0.22%
EURO 35,0559 -0.11%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2277049-1.37165%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Yaz Mevsiminin Cıvıl Cıvıl Renkleri,  Madame Coco Ürünleriyle Buluştu!
  • Magazin Name
  • Genel
  • Yaz Mevsiminin Cıvıl Cıvıl Renkleri, Madame Coco Ürünleriyle Buluştu!

Yaz Mevsiminin Cıvıl Cıvıl Renkleri, Madame Coco Ürünleriyle Buluştu!

ABONE OL
5 Temmuz 2021 14:47
Yaz Mevsiminin Cıvıl Cıvıl Renkleri,  Madame Coco Ürünleriyle Buluştu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz aylarının neşesi her evi yavaş yavaş sarmaya başlarken, Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco da bu neşeye ortak olmak için yaz gibi içinizi ısıtacak ürünlerini satışa sunuyor. Aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz yaz sezonunda hem renklerin hem de modern çizgilerin uyumunu mutfağınızdan banyonuza, yatak odanızdan oturma alanınıza kadar birçok yerde görebilirsiniz. Üstelik bu eşsiz dokunuşlar, serinlemek için kendinizi serin sulara bırakacağınız plajlarda da yanınıza olacak.

Sofra saatlerinde yaz esintileri…

Yaz demek; deniz sonrasında tatlı yorgunlukla kurulan sofralar, uzun uzun yapılan hafta sonu kahvaltıları ve hafif esintilerin yüz güldürdüğü akşamüstü vakitlerinde çay saatlerine eşlik eden tatlı sohbetler demek. Sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz bu sofralarda yemekleri bahane ederek geçireceğiniz samimi saatleri birbirinden şık masa örtüleriyle süsleyebilirsiniz. Yıkanabilir ve ütülenebilir formu sayesinde sofra saatleri sonrasında da hayatınızı kolaylaştıran bu masa örtüsüyle misafir ağırlamaktan mutluluk duyacaksınız.

Plajlar renkleniyor…

Madame Coco evlerin her köşesini küçük dokunuşlarla renklendirirken yaz aylarının vazgeçilmezi plajları da unutmuyor. Plajlar şimdi Madame Coco imzalı deniz havluları ve peştamaller ile her zamankinden daha renkli ve eğlenceli bir havaya bürünüyor. Plaj keyfi yaparken ya da havuz başında kendinize zaman ayırırken en yakın dostunuz olacak Madame Coco peştamallerin ve deniz havlularının yüksek emici özelliği sayesinde tatilinizin konforunu arttırabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sunan renk renk, desen desen peştamalleri hafif yapısı sayesinde çantanızda kendinize yük etmeden taşıyabilirsiniz. Yıkama sonrasında hızlıca kuruyan peştamallerle ertesi günün deniz keyfini yakalamak da oldukça kolay…

Yatak odaları çiçek açıyor…

Yaz mevsiminin insanın içinde çiçek açtıran bir havası olduğu kesin. Bu havayı yatak odasına da taşımak isteyenler için Madame Coco, baskılı pike takımlarını satışa sunuyor. Tek kişilik ve çift kişilik seçenekleriyle baskılı pike takımları, pamuklu ve ince yapıları sayesinde terlemeyi önlüyor, kaliteli ve rahat uyku deneyimi sağlıyor. Madame Coco pike takımları, yüzde 100 pamuk dokusu sayesinde renkleri solmadan, formu bozulmadan uzun süreli kullanım imkânı sunuyor.

Rengârenk kırlent kılıflarıyla oturma grupları neşeleniyor…

Oturma gruplarının havasına yaz aylarının enerjisini katacak Madame Coco kırlent koleksiyonu, televizyon keyfinin konforunu arttırırken ev dekorasyonuna da sıcak detaylar ekliyor. Marka, küçük ayrıntılarda kendini bulanlar ve renklerin gücüne inananlar için birbirinden güzel kılıfları ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Modern dokunuşlara sahip kırlent kılıfları, yaz aylarında ev dekorasyonuna enerjik dokunuşlar yapmak isteyenler için etkili bir alternatif.

Banyolarda verilen konserlere renkli havlular eşlik ediyor…

Sıcak havalarda en iyi serinleme alternatifi eve gelip buz gibi bir suyla duş almak olsa gerek. Madame Coco bu alternatifte, keyfinize keyif katacak havlu seçenekleriyle duş sonrası mutluluğunuzun devam etmesini sağlıyor. Yumuşak dokuları, sıvıyı hızlıca emen yüzeyleri ve gözlerde kalpler oluşturan, iç ısıtan renkleriyle Madame Coco banyo havluları vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Madame Coco’nun en canlı renklerle sunduğu görsel şöleni evinizden yazlığınıza deniz kenarından sofralarınıza kadar taşımak için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.