DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kaş semalarında aksiyon dolu uçuş

Kaş semalarında aksiyon dolu uçuş

ABONE OL
5 Temmuz 2021 14:33
Kaş semalarında aksiyon dolu uçuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GAİN izleyicisini Türkiye semalarında keşif turuna çıkaran Uçan Dedektif şimdi de Kaş ve Kaş-Kalkan yolu üzerinde uçuyor. Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ali Kabaş’ın paramotoru ve paraşütüyle çıktığı yolculukta bu kez şahane görüntülerin yanı sıra bolca aksiyon da var! Görevini tamamlarken gökyüzünde motoru arızalanıp acil iniş yapmak zorunda kalan Uçan Dedektif’le heyecanlı bir uçuş bizleri bekliyor.

GAİN’in nefes kesen yeni programı Uçan Dedektif’te fotoğrafçı Ali Kabaş, Türkiye’nin farklı bölgelerine uçup havadan durum tespiti yapmaya devam ediyor. Programın ikinci bölümünde dedektifin rotası doğal ve tarihi değerleriyle Akdeniz’in hazinesi olan Kaş-Kalkan bölgesi. Üstelik bu kez görsel ziyafetin yanı sıra aksiyon da var! Paramotoru havada duran Kabaş, Kaş Hastanesi helikopter pistine acil iniş yapıyor.

Uçan Dedektif Ali Kabaş’ın programdaki görevi Türkiye’ye tepeden bakarak ekolojik hasar tespiti yapmak. Bu görevin bonusu ise tarihe kalacak bir fotoğraf yakalamak. Yepyeni bölümde limanı, koyları, plajları, antik tiyatrosu, cam gibi denizi ve tartışmaların bitmediği otoyoluyla Kaş’ta geçmişten bugüne havadar bir tura çıkmaya hazır mısınız?

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.